روزه رو میگم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
روزه رو میگم ..
چرا ؟؟/نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهروز وثوقی (مجید) در سوته دلان
مجید [رو به خودش]: چشم شیطون کر توپّ توپّم، این مالو منال مفتی همچین هلو برو تو گلو گیر نیومده، حاصل یک عمر جوب گردیه. آقامون ظروفچی بود، خودمون شدیم جوبچی، آقا مجید ظروفچی جوبچی، میخ زنگ زده، زنجیره زنگ زده ، تارزان زنگ زده، ساعته زنگ زده، حواستو جمع کن ساعت زنگ زده دیگه زنگ نمیزنه چون زنگاشو زده...
الی میدونه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نداره منم نمیگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلیا نمی گیرن تو فامیلمون یه نفرم نمیشناسم بگیره
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جا اسم اهنگ استفاده میکنم (sm120) ذوق دارم (sm195)
انقده خــــــــــــــو به
کپی کنی راحت تری که .. (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رو که میدونم نمیگیری(sm120)
رامین هک اینستا بلدی ؟ امار داری کی بلده (sm120)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر نکنم تو این 1 ساعت بشه کاری کرد.قهرمانانه باختی(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیقت اینجا بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف ... (sm81)
دختر این ادرسو نمیدی شفاف بگو تکلیفو بدونیم(sm2)نقل قول:
اینستا رو که نمیشه هک کرد(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من منتظرم ببینم این جیگر تو ترمیناتور چه کرده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نفر دومی حال نمیده میخواستم تو اوج خدافظی کنم به قران جایزه نفیسشون کرسی شر باشه پا میشم به تو میگن کیونشون بذاری (sm120)
کپی کردم(sm70)
مو بلوند بیشتر بهش میاد هی میخواستم بذارم تو لیست لانا ، سانسا جکیه هی نشد بیخیالش شدمنقل قول:
کدومشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این خوجگلتره (sm120)نقل قول:
نه نمیدم واسه چی میخوای ؟؟؟ (sm41)نقل قول:
رضا ده تومن میگیره هک میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
ردیفه(sm120)نقل قول:
امشب کنار من بمون
کنار آرزوی من
که لحظه هام آبی بشن
از توی رو به روی من (sm127)
شمعدونی (sm27)
میخوام برم خواستگری.ننم گفته عروسه خبرنگار میخوام(sm209)نقل قول:
خب میخوام برم تشویقش کنم و بهش امید بدم برای ادامه ی وبلاگ(sm198)
خراطیاییویی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی جدی ایدیو می خوای ؟
نمنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتی ایدی یاهومو بدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوای یا الکی گفتی
داشتم شوخی میکردم بخاطر این اسکل سینجول
(sm2)خدایی شاد شدیم امروز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) اکبر رفیقت
(sm19)اشترم خسته نباشی
نرینی (sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)چن وقت دیگه دان می کنم به خاطر شخص شخیص خودشنقل قول:
خوابت گرفته ها (sm120)نقل قول:
(sm2)یه دفه رفیقم بین انگلیس و انگلستان گیر کرد گفت انگلیستاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ازمایش رادار (sm120)