2 تا گلم زد تازه (sm50)
تورس حیف نون (sm3)
نمایش نسخه قابل چاپ
2 تا گلم زد تازه (sm50)
تورس حیف نون (sm3)
یاد پدربزرگم افتادم(sm120) فوتبال میبینه میگه این سیاها جونشون خوبه, هرچی دنبال توپ سگ دو بزنن خسته نمیشن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تعجب کردم امشب بازی بوده تا حالا ندیده بودم زیر 72 ساعت بازی بذارن(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گل دوم گل ب خودی(sm120)نقل قول:
پنجشنبه من falling down هستش یکشنبه filth(sm120)نقل قول:
یکی به من یونقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی امشب
دومی هم ویلیان زد (sm120)
کسی رُ نداریم بذاریم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوزه حسابی از عمو دل شاکی که واسه خاطر کوستا (sm120)
اتفقا بر عکس سیاهای چون اکثرا سو تغذیه دارن زود تموم میشن (sm120) توشون تک و توک مثل دیدیر پیدا میشه اونم تازه فرانسه بزرگ شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حسین 50 هزار باختم.تر خدا یه ذره از این ترفندهات به منم یاد بده (sm81)
نقل قول:
گراندیسون 81 گل به خودی): سانتر ویلیان از سمت چپ را مدافع شروس بری به اشتباه با ضربه سر وارد دروازه خودی کرد.
درسته (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gambler [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از حسن بپرس.....کل پولا به حساب حسن میره(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط totti [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
(sm120)نقل قول:
سه شنبه هقته پیشم بازی کرد 70 دقیقه و گلم زد (sm120)نقل قول:
یک هفته نزدیک 270 دقیقه بازی و 3 گل (sm120)
دود از کنده بلن میشه(sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نقل قول:
(sm120)نقل قول:
راستی سجاد تشکر بابت امشب (sm10)
کارت خیلی درسته (sm111)
بــابـا می گفت سر زا مادرمون گذاشت و رفت
ولی من یادمه دس رو سرمون گذاشت و رفت
جای اینکه زیـــــــــــــــــر بال و پرمون ُ بگیره
بار سنگینی رو بال و پرمون گذاشت و رفت
وقتی ما با کمک همسایه ها بزرگ شدیم
پسر همسایه با خواهرمون گذاشت و رفت
بعد رفتیم پیش ِ آخــــــــــوند محل کلاس دین
یه کلاه شرعی ام اون سرمون گذاشت و رفت
حالا سی سالمه، سی ساله خدا رو ندیدم
یه نشونی ام نداد ،کـافرمون گذاشت و رفت
هنوزم قصـــــــــــــــــــه های کتاب دینی یادمه
که علی خواب بود و پیغمبرمون گذاشت و رفت
بی بی عصمت می گه ماه دهم خدمتمون
زیدمون حامله شد،اکبرمون گذاشت و رفت
منُ از دادگاه خــــــــــــــــــــــــ ــــــانواده می برن اوین
گفته:«باردار که شدیم ،شوهرمون گذاشت و رفت»
حالا من موندم ُ قسطای عقب مونده ی عشق
تنهــــــــــا بودیم یکی تنهاترمون گذاشت و رفت
دیشبم می خواستیم از دنیای وامونده بریم
نتونستیم،حتی دنیام درمون گذاشت و رفت
حسین غیاثی
(sm27)
این ممر کدوم گوریه چرا مدیریت مطالب تاریخاش نمیاد
(sm50)اشترم دو تا البوم داریم هر وخت تونستی بزن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومیو نمیخواد بزنی
Calvin Harris - Motion - Album - 2014
(sm120)اینو بزن فقط
(sm2)منو اشترم هم ولایتی میشیم
الی خیلی حرف میزنی .. (sm120)
بازگشت کوبی تا ساعاتی دیگر(sm118)
هنو وقت نشد واکینگ دد و گاتهام رو ببینم .. (sm74)
فلش هم اومد .. (sm74)
جاست کره .. (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میدونم اینا کدوم دیوثایی هستن !!!!
(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شانس آوردی از یوسف تعریف نکردی کپک .. (sm98)
ما با ممر اینا هم ولایتی میشیم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بازیگر مجموعه سینمایی "گرگ*ومیش" از بازیگری کناره گیری کرد.(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] که این روزها همراه با پیمان معادی در فیلم «اردوگاه اشعه*ایکس» ظاهر شده، اعلام کره است که برای مدتی از بازیگری کناره گیری خواهد کرد و به کارهای دیگری مانند سفالگری(sm2) خواهد پرداخت.
این جمله ای که محسن اس ام اس داد رو زدین تو سایت !?؟!
الناجلینا(sm120)
کان را که خبری شد , خبری باز نیامد !!!! (sm54)
محسن چاوشی
اینو تو فیس فک کنم زده بود خودش یادم نی ..
آخرش 4 تا .... اَ اینا گذاشته .. (sm2)
این عکسی که درس کردم رو به شکل عجیبی دوس میدارم !!!! (sm50)