[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm169)
(sm180)
(sm2)
علی دایی در کنار نورا دایی
کلوچه مک دونالد فومن (sm2)
ممر تو فومن شعبه زدی ؟(sm2)
(sm50)
Mike Oldfield - Nuclear (sm50)
مث یه مرد گریه میکنه (sm50)
سلام
دوستان عزیز قبل از اینکه آلبوم پاروی بی قایق بیاد بیرون یادمه یه نفر یه تاپیک زد و عتوانش این بود " فلانی به همراه محسن چاووشی وصیت کرد "
بعد فک کنم همین خوانندهه ای بود که همراه محسن چاووشی تو بعضی آهنگ هاش میخونه.
اسم خواننده رو کی میدونه؟ و لینک آلبومش رو کی داره؟
تنکیو
سلام .نقل قول:
نوشته اصلی توسط aryamehraboon [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حجت اشرف زاده . آخر همین آهنگ وصیت یه خورده های و هوی میکنه ، یه خرده هم تو آهنگ قراضه چین
از معروفترین آهنگای خودش هم ماه و ماهی هست
(sm10)
شهره فازش چیه ؟(sm120)
سام علامه مدیر شبکه 4u و عضو گروه جم ، بیاد از تو دزدی کنه آخه؟(sm120) هر هفته تو کاباره های ترکیه ، کنسرت برگزار میکنه ،اسمشو گذاشته تور (sm2) حالا بماند که با 56 سال سن چه کارای دیگه ای انجام میده(sm25)
سلام.عاقا کسی زیرنوس 1080 The.Expendables.3 رو نداره.
من دارم بدون *** دنبالش میگردم،بدجور رو اعصابه.
اگه دارید بزارید.ممنون
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط aryamehraboon [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دادا خراب بود.نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm101)(sm101)(sm101)(sm101)(sm101)
حوصلم سر رفت (sm172)
اونایی که روزای اول نقد کردن کوبیدن ، اما کسایی که صبر کردن همه دارن تعریف میکنن (sm132)
مرسی حاج آقانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین اسمش روشه نقد و منتقدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کسی میاد نظرشو میگه و میره . حالا بعضی ها از روی غرض و ...
نباید زیاد اهمیت داد
هر کسی یه جور موسیقی رو میپسنده ولی بعضی از این آدما از روی حسادت و غرض نقد مینویسن و اینو قبول دارم
هنو حاجی نشدم (sm120)نقل قول:
درسته ، تا حالا بهترینشون نقد خودم بوده (sm2)نقل قول:
تو به قول معروف از این طرف بوم افتادی (sm120) زیادی رفتی جلو(sm120)نقل قول:
احسان اون استاده بود که باهاش کل کل کردم جلسه اول
امروز یه کاری کردم خورد و خاکشیرش کردم منفی که هم داده بود رو هم مجبور شد پاک کنه (sm2)
همون که با رفیق آخوندت درست کرده بودی ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخوند نه ، طلبه هستش میخواد وکیل شه (sm120) آره همون (sm120)نقل قول:
البته تحقیرش خارج از گود بود (sm2)
طلبه و آخوند فرقی نداره ، استاد قرائتی ، حدیث روایت داریم : می فرماید هنوز طلبه ام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما که زمان دانشجویی جرات کل کل با استاد رو نداشتیم(sm120)
«پاروی بی قایق»؛ معادله پیچیده جدید چاوشی!
http://www.musicepars.com/?p=24708
-----------------------------------
فقط میخواستم شکل خودم باشم
http://www.musicema.com/node/215686
نگاهی به پرفروش ترین آلبوم سال 1393
http://www.farsmusic.com/content/879
تاخیر در اکران فیلم لامپ 100
تاریخ جدید اکران : اوایل دی ماه
برادر کوچیکتر یکی از دوستامون باهام تو کلاس بود ، بصورت مهمان اومد و ردیف جلو هم نشستنقل قول:
رفتم کنفرانس بدم گفت شما برادر هستی پسره گفت نه ! بعد گفت شما خیلی شبیه هم هستین بعد من گفتم از آشنایان هستن (اون بنده خدا هم مثل من هیکلی درشتی داشت) استاد گفت خانوما رو بفرستم بیرون کشتی میگیرید ؟ پسره هنگ کرد یه نگاه به استاد کردم گفتم ادب اقتضا نمیکنه (sm2)
کلاّ رفیقات هم درشت هستن(sm120)نقل قول:
خیلی روزگار خوبیه دوران دانشجویی ، همینا میشه خاطره ، چند سال بعد واسه رفیقات تعریف میکنی
من که حسرت اون دوران رو میخورم(sm172)
دستشو آورد جلو گفت بزن قدش خوشم اومد(sm120) ، سریع منفی رو پاک کرد و گفت شما و منفی(sm2) ؟! احتمالا اشتباه کردم ، زد پاک کرد (sm2)
نه بابا از این صحنه ها واسه ما کم پیش میاد (sm120)نقل قول:
همین کم پیش میاد خوبه دیگه (sm120) خاطره میشه تو ذهن آدم واسه اینه که از این لحظات کم پیش میاد تو زندگی آدم(sm172)نقل قول:
کل بچه ها جیگرشون حال اومد (sm2)نقل قول:
اگه از این لحظه ها زیاد داشتیم اسممون رو میذاشتن شادلله
شکارید (sm50)
قاسم افشار باز چند تا کار خوب خوند یهوویی ریدنقل قول:
گوش کردی ؟!
اگه استاد با حال باشه ، کیفش بیشتره(sm120)نقل قول: