نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو کارِ لبم عسلم (sm201)(sm195)(sm204)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تو کارِ لبم عسلم (sm201)(sm195)(sm204)
آتی است دیگر ... (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلبری کردی واسه صابــــــــــــــر؟ (sm209)
تسبیحِ من کو؟
چند سالته مگه؟ مگه میدونی من چند سالمه؟(sm192)(sm168)
چقدر سریع یاد گرفتی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر حرفم تاثیر داشتا (sm2)
بیشتر بگو خوشم میاد (sm59)
نقل قول:
بلد بودم عزیزمممممممممم(sm173)
لوله کن لبو (sm209)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بر خودت مسلط باش آتی (sm70)
نقل قول:
نه داره خوشم میاد (sm70)
لوله پلیکا دوس داری یا AS ؟
نقل قول:
نمیتونم
دلبــــــــــــــــــــــ ری کرد برات (sm209)
رفیق پوریا خوش اومدی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
پولیکا دوست داری صابر؟(sm198)
اذیت میشیا (sm74)