من دیگه حرفی ندارم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی نمیشه
دیدیم چجوری از کاکا بازی گرفت (sm41)
نمایش نسخه قابل چاپ
من دیگه حرفی ندارم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی نمیشه
دیدیم چجوری از کاکا بازی گرفت (sm41)
مگه همین نیستنقل قول:
دیروز اومد ارسنال
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب(sm120)
خیلی اوبیه دعا کنین نیاد بزرگسال(sm120)
کاکا خرید خوزه بود مگه؟؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه ایشالا سسک تو بارسا حروم شد (sm81)
امسال سوارزم نیست ایشاا اقای گلی واسه ماست (sm55)
هازاردم به خودش بجنبه بهترین بازیکن بشه (sm98)
نه بابا فکر کنم یکی دیگست (sm17)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونو ما از شما خریدیم پستشم مهاجم انگار
داویدز و زلاتان(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاکا لازم نیست خرید کسی باشه از بس بزرگه هر مربی تو دنیا ارزوشه بازیکنی مث کاکا داشته باشه (sm98)نقل قول:
ببنم امسال چی میشین اینجور که شما میگی
5گانه
اقای گلی
کفش طلا
بهترین بازیکن
رو شاخشه (sm98)
دانستنی های فوتبال
آیا میدانستید ؟ شاون رایت فیلیپس بازیکن سابق چلسی و من سیتی و بازیکن کنونی کیو.پی.آر پسر یان رایت بازیکن سابق و افسانه ای آرسنال می باشد . جالبه که پدرش در آرسنال و خودش در چلسی بازی می کرده . :))
البته پسرخوندشه
(sm120)
خیلی شبیه (sm29)نقل قول:
بعید میدونم از ما خریده باشین (sm29)
کاکا افت کرده بعد مصدومیت هم این طوره؟؟(sm98)نقل قول:
خودت میدونی خوزه از بازیکنا نهایت ظرفیتشون بازی میگیره مگر خودشون نخوان مثل ماتا
امسال سال ماست
بی صبرانه منتظر شروع بازی هام (sm1)