(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daadaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سالار عقیلی - آیینه شکسته (sm74)
اره(sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو ناراحت نکن واسه قهرمان رتبه مهم نیست (sm176)
جایزه ماله خودت بود،تو مشتت بود(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمید بقایی معاون اجرایی احمدینژاد بازداشت شد
سخنگوی قوه قضائیه اعلام کرد که حمید بقایی معاون اجرایی احمدینژاد امروز بازداشتشده است.
سوهان پز اول شد(sm172)(sm2)
دیوثا پی ام میدم جایزه مو بدین جواب نمیدن لاشخورا میخوان حقمو بخورن (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا فردا ج ندادن بهشون بگو ف.اک(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جایزشون اگه بالای 10 هزارتومن ارزش داشت بیا من یه جایزه بهت میدم(sm2)نقل قول:
نگفتن همان دروغ گفتن است – قدري كثيف تر
نادر ابراهیمی
(sm27)
یه فن پیج منو تبلیغ کرده بود دیوثا رفته بودن زیر اون فن پیج معلوم نبود چجوری پیدا کرده بودن فن پیج خودم بود کامنت داده بودن دوم شدی دایریکت بده(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پی ام دادم دیوث بازی در نیارید لاشیا من که میدونم میخوای بپیجونی دیوثا به پیج اصلیم پی ام نمیدن به فن پیجم پی ام میدن منتظرم جواب بدن (sm2)
زده به اول تا سوم نفیس ببینم نفیسشون چیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوثا ی جایزه میخان بدن معلوم نیس چجوری تو سوراخِ آدم ردیاب میذارن(sm2)نقل قول:
توف تو این زمونه!!!(sm50)
والا بیکارن ملت (sm70) بهشون گفتم اون دختره سلفی نگرفته جلفی گرفته گفت مشاهده نمیکنی منو پد رو میگم زاویه دوربینو شما مشاهده بنما (sm70)نقل قول:
از بچه استفاده ابزاری شد(sm25)(sm120)
میخندم و از خنده میترسم(sm1)
مستی هم درد منو دیگه دوا نمیکنه
غم با من زاده شده منو رها نمیکنه (sm50)
(sm169)(sm27)
بگیر آسوده بخواب بی درد و غصهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه وقت تنها نری جایی که از تنهایی میمیرم(sm81)
تف و لعنت به تو ای عشق که منو دیونه کردی خونه اباد من رو اینجوری ویرونه کردی(sm81)
نفر اول:1 عدد خودکار با در،با جعبهنقل قول:
نفر دوم:1 عدد خودکار با در،بی جعبه
نفر سوم:1 عدد خودکار بی در،بی جعبه(sm2)
دیوثا جایزه مو نمیدن (sm2)نقل قول:
فک کنم فردا پیج رو هم به کل ببندن وردارن برن (sm2)
ی سلفی هنگام گریه کردن و چنگ زدن براشون بگیر شاید فرجی شد(sm2)
اشترم اولا برو ببین خداوکیلی بقیه چی میگن.میرن یوزر جدید میسازن میگ یارو رو فلانش میکردم فلان بود،نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما جرا اینقدر سرعته فروم اینقدر پایینه.به خدا این جوابه سجادو 10 بار نوشتم و پست کردم اصلا نرفت!
دارم میگردم دنبال اون دختره ببینم اون چی کار کرده اونم پیجوندن (sm2)نقل قول:
(sm50)
ما رو از نتیجه بی اطلاع نذار(sm70)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه پیج میزنیم با عنوانه:کمپین حمایت از جایزه سجاد که توسط ورزش 3 خورده شد(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با محسن درگیر قطعات جدید" انسانی که هم از لحاظ حرفه ای و کاری و هم از لحاظ دوستی برای من عزیز و قابل احترام هست.
چه تیپی زده محسن (sm88)کلاه (sm19)
(sm120)نقل قول:
سجاد خشگله نذار این عکسارو بسه (sm120)