اگه شکست عشقی خوردید من شخصا حاضرم تحویلتون بگیرم (sm19)
نمایش نسخه قابل چاپ
اگه شکست عشقی خوردید من شخصا حاضرم تحویلتون بگیرم (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطف داري صابر جان (sm10)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بس كه خوبه (sm176)
نقل قول:
نگران نباش ميخواي منو بيشتر بشناسي از نويد بپرس (sm19)
تو اصن خودت عشقی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما رو زیرِ بهمنِ معرفتتون لِه کردین (sm10)
(sm24)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مگه میشه اردیبهشتیا حسود نباشن؟ (sm209)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نویــــــــــــــــــــــ ـــــد(sm172)
(sm10)نقل قول:
(sm54)نقل قول:
همه عاشقا
هم شکست عشقی خورده ها
همه دلشسکته ها (sm30)
من برم آهنگامو دان كنم قبل اينكه آتي دچار افسردگي شه (sm155)