نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا هی خودتو لوس کن(sm209)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا هی خودتو لوس کن(sm209)
نوید اینجا ثبت احوال داره همه خودشون رو حواله میکنن رو نوید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نويد تايپيك بغلي منو زياد ديده ميشناسه (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم شوخی میکنم تندیس جون
هنوز منو نشناختی؟ (sm209)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب راستش چيزي در موردت نميدونم عزيزم ولي منم داشتم شوخي ميكردم (sm121)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایپیک بغلی؟ (sm192)
چاووشيون (sm120)
همه میگن که میری منو ترکم میکنی
نمیدونن بیشتر هر کی تو درکم میکنی (sm74)
بچه ها آهنگاي قشنگو اينجا اعلام كنيد مثل همون پازل بند ، آدم نميتونه همه آهنگا رو گوش كنه كه ماشالله هر ثانيه يه خواننده(sm3)از خونه قهر ميكنه (sm178)
یاور همیشه مومن (sm50)
این روزها فقط داریوش حال منو میفهمه (sm50)
بت من (sm50)