الی عملیاتی در حال انجامه یا الکی اینجا معطلیم؟ (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
الی عملیاتی در حال انجامه یا الکی اینجا معطلیم؟ (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)كجايي؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
(sm27)(sm81)
فدات منم حیلی خوشحال شدم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره! چه خوب... باورت میشه ولی من تا الان نمیدونستم؟؟ |:
واسه کار دیگه اومد باران مسیر تاپیکو گرفتم تازه فهمیدم (sm172)
فقط سلام ما رو ندید؟ (sm25)
نه ب خدا...اتفاقن من گفتم به خاطر آلبوم اومدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی امین انقد ناامیدی از البوم به خاطر صفاریان(sm74)
امسال مجمع بسیار ضعیف عمل کرد ، باید تیم مدیریتی پاسخگو باشه (sm102)
کی گفته اینو ؟ (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]