اونوقت شماها که میدونید گاوید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اونوقت شماها که میدونید گاوید(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فریدون پلی میشود (sm118)
باید با پیشتاز میفرستادی (sm120)خوب است! یه قول شاعر میگذره این دلخوریا میگذره (با ریتم بخون) (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم اینا چی دیدی؟؟ گزارش کارتُ نوشتی تحویل بدی؟؟(sm120)
یه وقت به بقیه عزیزان حاضر در تاپیک نشه مخاطب من شخص نقل گیرنده بود و بس (sm59)نقل قول:
خدا رو شكر پس الهي لطف دوستان كم نشه هيچوقت (sm127)نقل قول:
خدا نكنه، هستم ميام سر ميزنم ميبينم اينطرف كسي صحبت نميكنه ميرم تايپيك بغلي (sm59)
ولي انصافا دلم براي همتون تنگ شده بود (sm127)
روزگارت خوش (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
بایدکل فرومُ شیرینی میدادم از خوشحالی! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما واسه چیتون (sm98)
من دیگه چیزی نمیخوام جز پوگبا یا مسی (sm50)(sm120)
(sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
گاوم نمیدونه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]