اخرشه پسر منم خیلی باهاش حال کردم بیشتر از اهنگ روز سرد البومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اخرشه پسر منم خیلی باهاش حال کردم بیشتر از اهنگ روز سرد البومنقل قول:
نوشته اصلی توسط Aghili [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید اهنگ خالی روز سرد رو ویدیو کنه (sm51)
Coming Soon. ..(sm50)
بچه ها انصافا این خواننده گروه بابک سعیدی تجربه کن را خوب خوند بهش رای بدین... معلومه خود بابک هم ی شادمهریه
میشه لینک اجراش رو بذارین
باید از کانال تلگرام منوتو بگیری ک من ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها بابک سعیدی قبل از اجرای آهنگ تجربه کن چی گفت؟؟ من متوجه نشدم
(sm51)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو تلگرام شادمهر نیوز هم گذاشتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط severi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]