برادر جان دلم تنـگـه (sm50)
دلم خوش نیس .. غمگینـم برادر جـان ..
نمایش نسخه قابل چاپ
برادر جان دلم تنـگـه (sm50)
دلم خوش نیس .. غمگینـم برادر جـان ..
ممنون مسيحا جان اين آهنگائي كه ميگي كه نياز به معرفي ندارن عشقن همشون ، منظورم آهنگاي جديد بود گاهي يه خواننده جديد ِ آدم سر سري ازش ميگذره ولي وقتي دوستان معرفي ميكنن گوش ميدي ميبيني چه آهنگ خاص و قشنگيه (sm176)
آهنگای جدید فقط کارشون آزار گوشِ وگرنه حرف خاصی برای گفتن ندارننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی یعنی داریوش .. آهنگاش با روانِ آدم بازی می کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه سبکی گوش میکنی بهت معرفی کنم؟
آهنگای چارتار زندگیه منن(sm172)
گوش کردی ازشون؟
نویــــــــــــــد کجاست؟ (sm209)
ینی میخوای بگی من اردیبهشتی نیستم یا میخوای بگی من استثنام؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم یه چیزه خوب ازم بگو واسه تو هم چیزای خوب خوب بگم ...
(sm172)
(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر آقاااااااااا تتلو (sm70)
نقل قول:
نقل قول:
باور بِکُنید من جدی گرفتم (sm2)
نقل قول:
به چشم ؛ هر از گاهی آهنگ خوب هم میشنویم که حتما دوستان هم دعوت به شنیدنش میکنیم
نقل قول:
نوید رفته با مداد بهمن بازی بکنه ؛ بعدا میاد (sm70)
پست قبلی مطالعه شود (sm70)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...])))))))
نخند لخت شو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]