میلاد راست میگه تراکتور بعد منچستر اوله (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد راست میگه تراکتور بعد منچستر اوله (sm2)
اونایی که هی میان میگن 5-0 و 6-0 ارژانتین اگه ارژانتین بیشتر از 2-3 تا به ایران بزنه من دیگه گوه بخورم حرف بزنم
تایید اخرش 2 تانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امشب خوب دفاع کرد (sm10)
تایید(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد اعصاب خودتو خرد نکن --- چرا حرص می خوری ---نقل قول:
تو جام جهانی این بهتره و اون بهتره نداره --- اتفاقات و شرایط زیادی توی نتایج تاثیر داره ---
کی فکر می کرد اسپانیا اون طور ببازه یا پرتغال مثل امروز بازی کنه؟ ---
همه این پیش بینی ها هم برای تفریحه --- حرص نداره که ---
پنچ صفر و شش صفر يكم تخيلي (sm100)
خصوصا ارژانتين همچين تيمي نشون نداد
اتوبوس تنها تاكتيكي كه تا حالا راهي واسش نداشته كسي
من چکیده حرفم اینه که1- ایران تو این تورنمنت بهترین تیم اسیایی بوده و از ژاپن و استرالیا بهتر کار کردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2-تیم نیجریه اگه در حد ساحل عاج نباشه ولی تفاوت زیادی با ساحل عاج نداره
ولی فک میکنید من میگم ایران بهترین تیم اسیاست
نیجریه بهترین تیم افریقاست
اینو نگا چه خودشو چس کرده...(sm14)نقل قول:
مردم ریختن خیابون(sm2)
ستايش ريو فرديناند از تيم ملي ايران و کيروش(sm2)(sm2)
وي ادامه داد: ايرانيهاي ايدهاي براي مهار ما نداشتند و يازده نفره دفاع ميکردند. خيلي تلاش کرديم ابتداي بازي فشار بياوريم اما آنها همه چيز را کنترل ميکردند و اجازه نميدادند کارمان را انجام بدهيم.
اوبی میکل (sm2)