جمعه شبا بیقرارم میگم ای تو خدای زمون
بسه این همه جدایی عاشقارو به هم برسون (sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
جمعه شبا بیقرارم میگم ای تو خدای زمون
بسه این همه جدایی عاشقارو به هم برسون (sm51)
ربابه ... (sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه عزيزم ناراحت نشدم (sm19) فقط كنجكاو شدم (sm59)(sm176)
(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دختر خاله های ج*ندم برن الان میام تلگرام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودمم به همین فکر میکردم... اوکیِ پس (sm6)نقل قول:
من همیشه توی پی سی میبینم... ال سی دی هم بخوام ببینم لپتاپُ با اچ دی ام آی وصل میکنم (sm59)
تو کوچمون عروسیه (sm138)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غلظتش منو كشته رررررررررربابع آي ررررررررررباعبع(sm30)
مسیج الان دیدم (sm30)
قبلا هم اینطور صدا می کردی(sm30)
(sm30) باشه لینک برنامشو واسه پی سی فرستادم برات اگه نداری...نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها پس در این صورت به مشکل بر نمیخوری (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]