مزنه چنده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مزنه چنده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مدیر اون قسمت هستم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
#ببندنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال انفالو شد(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه....یگان رو هوا بود کلن کسی ام راضی نمی شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه چیزش اوکی هست ..من ولی با لبتاب مشکل دارم تا ویندوز ..اول اینکه صفحش 4k هست و بعضی نرم افزار اگه بزارم رو کیفیت 4k ایکوناش خیلی خیلی ریز میشه و نمیشه اصلا کار کرد البته تو نسخه های جدید اون نرم افزار حل شده ..ولی من نمی تونم با نسخه جدید کار کنم یا نمی خواهم ..مورد بعدی هم اینه که وقتی لب تاب می ره رو استند بای یهو هر چی کلیک کنی نمی یاد بالا فقط و فقط هم باس خاموشش کنی کامل از اول بیاد بالا ..که می دونم این مشکل تو این سری هست ..که سخت افزاری هم نیست ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا خبری نمیشه ؟ (sm74)
شنبه با اخبار آلبوم در خدمتتونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm148)ارامش قبل طوفاننقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178) خدا از دهنت بشنوهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آرامش قبل طوفان نیوفته واسه تیر و مرداد (sm74)نقل قول:
ارمش قبل ریدمان
اخه چطور میخوای؟ سیاه قلم؟ مداد رنگی؟ قواش؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس تک نفره یا دو نفره؟ یا جدا؟
فرق دارن با هم
حدسم درست بود هرکی میخواست بمونه رو اوردن یگان شما چون نزدیکترین یگان به گردانِنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پستت چیه؟
این دیوث رو نیگا جان من (sm2) کمین کرده که یه چیزی از آلبوم بگیم با کیون بپره تو مجمع (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معلوم نکردننقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بوی اش میاد(sm59)
هر کدوم جدانقل قول:
هر جور بهتر درمیاد
(sm120)همسایمون چقد نذری میاره
دختره یا پسر(sm59)نقل قول:
فردا تحویل دارم (sm50)
چه خبر؟ بوی مرگِ عالمی تنها....(sm50)
حلال زادس
موزن اینستا زده ... به زودی (sm59)
اع؟ پسر فرمانده ما از دیشب تمام پستا رو تا یکشنبه مشخص کرد به تفکیک محل پست!!!نقل قول:
هیچی سلامتی چند ماه خدمتینقل قول:
ای اش خور (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شماها هنوز اموزشی هستین(sm59)
(sm59)
موزن پست منو دید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ما اضافه خوردیم 27 ماه خدمتیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اشخوزی یا من برج بدون پتو(sm2)نقل قول:
سرکار(sm2)
(sm2)نقل قول:
ببین الان تو هر کدوم عالی کار میکنه حتی با خودکارنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بستگی به سلیقه تو داره میخوای دوتاشون تو یه نقاشی باشه یه هر کدوم یه نقاشی جدا
ولی سیاه قلم از بقیه راحتره نسبتا بقیه یکم کارشون زیاده
اره میدونم عب نداره تموم میشه غصه نخورین همون طور که ماله من تموم شده(sm59)نقل قول:
چه خبر؟ چه خبر؟ مرگِ عالَمی تنها
خاطرش خُفته، شاهدش سَفَری
جانِ جانان، کجا؟ ورای کجا
گوشه زد با ستارهی سحری
چه خبر؟
مرگِ دل. گُلی ندمید
تا به لُطفِ هوا، به گریهی ابر
از زمینْ رازِ آسمان نچشید
تازه شد داغِ لالههای طَری
چه خبر؟
مرگِ حقْحق و هوهو
،لال شد مرغ و نغمه رفت از یاد
تا که گُنگانِ دهزبانِ دورو
نازْمستی کنند و جلوهگری
چه خبر؟
مرگِ قول و فصلِ خطاب
سپر افکند هر زبانآور
قَبَسی زنده کرد، نک چه جواب
چون نَفَس بر میاوَرَد شجری
قَبَسی زنده کرد، نک چه جواب
چون نَفَس بر میاوَرَد شجری
چه خبر؟
تا کمانِ غمزه کشید
از سَمَن تا چمن بشارت رفت؛
نَحْل پوسید و جز غبار ندید
کس بر اوراقِ بوستان اثری
نَحْل پوسید و جز غبار ندید
کس بر اوراقِ بوستان اثری
،دودِ دل تا برآوَرَد شبنم
از نظر رفت و یادِ غنچه نماند
شُکْرُ لله که از صفای اِرَم
سَمَری ماند و لیلةُالقَمَری
چه خبر؟ چه خبر؟
،دنیا تَیْه بود و بی سر و ته
̕ خانه آباد ̕ گفت و دید و شنید
شاهدی میکُنند و بَهبَهبَه
مگسِ بیمَریّ و خِیْلِ خری....
بیژن الهی
اجرا محسن نامجو
(sm50)
بی ادب درست احترام بذار... جناب (sm2)نقل قول:
هر کدوم یه نقاشی جدانقل قول:
مدل دقیق لپ تاپنقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با چه درجه ای؟ (sm70)نقل قول:
فک کنم از بس ضربه پا زدی کیونت پاره شده(sm59)نقل قول:
برای چندمین بار ثابت شد محسن اینجا عضوه (sm2)