شب یلدا منتظر بمب شادمهر باشید(sm118)(sm88)
نمایش نسخه قابل چاپ
شب یلدا منتظر بمب شادمهر باشید(sm118)(sm88)
اقا احسااااااااان بیا تکلیف مارو مشخص کن اهنگ کی پخش میشه(sm98)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر این کنسرت نیویورک خوبه حتما دانلود کنید ببینید (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Parsa8 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگی از شادمهر پخش نمیشه بعد از عید آلبوم میاد
بیخودی نیایید بکید که بزودی و فلان
esme ahange jadid " faghat ba to " hast
ta ghabl az krismas miad
manba : AVANG
bebakhshid kibordam farsi nemishe
اهنگ جدید شادمهر به اسم ``فقط با تو`` تا قبل از کریسمس پخش خواهد شد
ویدیوی این اهنگ هم به فاصله ی دو یا سه روز پخش میشه.ویدیو هنوز در حال ادیت هست.
پس حسادت چی شد..همش سرکار بودیم؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هفته پیش دیدم دعوا شده به فربد پخ دادم گفتم تا دو هفته دیگه میاد . تاپیک کامینگ سونم زدم و گفتم نزدیکه . دیگه چیکار میکردم ؟!؟!نقل قول:
ویدئو خیلی وقته آمادس
گفتم بودم اسم آهنگ عوض شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از همین تریبون استفاده میکنم و بازنشستگی خودمو به صورت رسمی اعلام میکنم . دیگه نمیتونم فکرمو درگیر این چیزا کنم . دوستان حرفایی زدن اشکال نداره ، اگه منم چیزی گفتم عذرخواهی میکنم .
هستم در خدمت دوستان ولی لطف کنید سوال نپرسین تا شرمنده نشم . به هر حال خبرا اینطوری بود و نتونستم ینی اجازه نداشتم بیشتر از این جلو برم . به هر حال سوء تفاهمی پیش میومد که برای خودنمایی و کمبود و ... که من قسم جلاله میخورم اینطور نبود . پرچم شادمهر بالاست
کوچیک همه
به قول رئیس : شاد و شادمهری باشید (sm10)
احسان کارش درسته
طرفدارا یکم عجول هستن
یه آهنگه به کنسرت نرسید دیگه خیلی خیلی ساده بود که این موقع پخش میشه
احسان جون .جون عزیزترین کست قهر نکن بدون تو این تاپیک حال نمیده..قسمی بهت دادم و دیگه نه نگی. میخوام ببینم عزیزترین کستو چقدر میخوایش.آقا احسان اگه ویدئو آمادست پس چرا با آهنگ نمیاد..چرا میگند در حال ادیته؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این متنو اونگ زده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا احسان شما ناراحت نشو ما همه شادمهریها میدونیم که شادمهر همیشه کاراش اینطوریه بد قولی میکنه اون هم میخواد یه کار تاپ بده یه جورایی وسواس داره بخاطر همینهنقل قول:
هیچکس هم از دست شما ناراحت نیست لطفا باشید(sm93)(sm10)
بچه ها باور کنید مدیر برنامه شادمهرم از کارای شادمهر خبر نداره(sm25)
سلام بچه ها جریانه این اهنگ کامپیوتر چیه خوده شادمهر میگفت بمبه
ما که نمیزاریم شما به این راحتی بری باید بمونید و مارو تنها نزارید(sm10)نقل قول:
عنوان رو عوض کنید
بمب همکاری ی شخص خاص با امیر اسیدِ ! گرقتی مطلبو ؟ (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehran777 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب امضایی (sm50)
اسم اهنگ یه جوریه
مثل اینکه اهنگش شاده(sm128)
علامت سوال با صدای سمیرا
ای بابا ای بابا ای بابانقل قول:
میدونم ولی متاسقانه چرت گفته که نگن چرا آهنگ و ویدئو با هم نمیاد !! پخش آونگ اینطوری شده اول آهنگ سه رو بعد ویدئو . یادته گفتم اول آهنگ میاد بعد ویدئو آرمین هاشمی هم بعدش پُست گذاشت !! حالا من یه چیزی بگم باز جنجال میشه ولی رفیق من ویدئو رو دو هفته پیش دیده بعد چجوری داره ادیت میشه !!! همین ادمین آونگ که این خبرو زده رو میشناسم ... بیخیال بحث تموم شدس ادامه ندیم بهتره
بحث قهر نیست دوست عزیز ! اول اینکه خسته شدم و بعدش زندگی و ... اجازه نمیده ذهنمو درگیر این چیزا کنم !نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خاطر پخش آونگه که اینطوری شده عزیز . قبلاً هم گفتم
بعد از اهنگ بگو از کجا اوردی خودش گفت دیگه شاد نمی خونه /نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخیشم قشنگ نیس (sm25) واقعا قشنگ نیس (sm25)نقل قول:
بلی شوخی بود . بالاخره مزاح هم لازمه در روزهای آخرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوری میگن شاده که انگار شادمهر تا الان شاد نخونده
یکم تنوع لازمه و اینجوری ها هم که میگن شاد ، نیست
بگو از کجا اوردی قشنگ بود ی جوریایی خاص بود (sm25)نقل قول:
مطمئن باشید بعد این آهنگ بازم هجمه ها علیه شادمهر شروع میشه
دیگه وقتشه تموم بشه ...
تاپیک رو بالا نگه دارین
یا علی
داداش وقتی خوده شادمهر گفته بمبه چرا خودت شایعه درست میکنی همیشه یه عده خولو چل هستن که در مورد همه چی حرف میزنننقل قول:
(sm50) بمبه (sm50)
اینطوری خیلی حیفه واقعا هم شاد خوب میخونه هم غم اینطور نیست(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نرو تو هم نمیتونی مثل من دووم بیاری نرونقل قول:
شادمهر کارشو بلده خوبم بلده /نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موافقم حتما این بار هم میخواد یه سبک جدیدی معرفی کنهنقل قول:
اگرم شاد باشه امیدوارم تو مایه های شیشو هشتای آلبوم ادم و حوا باشه / ی شیشو هشت داره تو البوم دهاتی اون خداس / اسمونی / اوووووووووووووووووووووووف ویولوننقل قول: