انصافا بهترین البوم سال به شما تعلق میگیرد.حال کردم
نمایش نسخه قابل چاپ
انصافا بهترین البوم سال به شما تعلق میگیرد.حال کردم
ممنون از لطف شما شنونده عاقل و با انصاف(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویلون زدن شادمهر یه احساسی داره توش که از خود شادمهر نشات گرفتس واسه همینه به دل هر کسی می شینه .واقعا منقلب شدم وقتی روز سرد رو شنیدمفقط افسوس و صد افسوس ....
بچه ها استیج کی حذف شد؟
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط bijanariya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر اخیرا اهنگی به اسم تجربه کن خونده که خیلی رو من تاثیر گذاشته حسام قراره بخونه(اینو گفت)بابک سعیدی یه شادمهری درجه یکه هرسال چندین اهنگ از شادمهر میده به شرکت کنندهاش البته حسام حذف شد و تاحالا تو این چند سال تو اکادمی گوگوش و استیج هیچ کس حتی یه نفرم نتونسته اهنگهای شادمهرو خوب اجرا کنه!نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mo$en [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقانقل قول:
نوشته اصلی توسط Hobbit [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف شد...چون آهنگ شادمهر را خوند و از گروه بابک سعیدی بود ک خودش ی شادمهری هست دوست نداشتم حذف بشه..باید شادمهریا بهش رای میدادند تا حذف نشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب طبیعیه، آهنگای شادمهر سختن، ولی تو آکادمی، آوا "علامت سوال" رو عالی اجرا کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]