پیداش کن بقیه شو (sm142)
نمایش نسخه قابل چاپ
پیداش کن بقیه شو (sm142)
(sm2)
امشب صوبتای شهابو رکورد میکنم .. :l
خوب میخونه موزن بد نی ..
امشی میثاقی میاد خندوانه .. :l
آهنگ بیشتر از اینه اونجا که میگه مطمئن باش ..
پست موزن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزن گذاش .. :l
رکورد کن با کیفیت خوب منتشر کن لطفا (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن چاووشي دموي آهنگ در حال ساختي را منتشر كرده است كه احتمال ميرود از آهنگ هاي فصل دوم شهرزاد باشد . پيش بيني مي شود پخش فصل دوم #شهرزاد از اوايل تابستان آغاز شود.
محسن اعلام كرد زمان پخش موزيك جديد قبل از عيد ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزن مشکوک میزنه درسش موقع استیج آهنگو گذاش .. :l
پس این وویسه کجاس هیشکی رکورد نکرده انگار ..
(sm50)
سینجول یه نفس بکش . (sm2)
(sm27)
(sm2)آمنه چشم تو جام شراب منه (sm184)
امشب شب جمعه ست به عشق علیرضا و امیر و سینجول و سهند و صابر و ساسان و میثم و ... همه از دم بگیر برو تا آخر (sm2)
زدیم تو خط آهنگای کوچه بازاری (sm50) (sm127)
(sm137)
ولی به تنها چیزی که فک میکنم اینه .
وقتی که آهنگارو گوش میدم مهم نیست من چقدر باهاش حال کنم مهم اینه دارم میشنوم آهنگی که با تمام سادگی ش بازم قشنگه .. (sm50)
تو بیا به سر بالینم به 2 بوسه بده تسکین م (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
دوباره واسه دیدن تو بیقراره
دلی که طاقتشو نداره
دیدی چجوری شدم هوایی ، هوایی ، هوایی
دوباره بیا و دلمو زیر و رو کن
با خودم همه چیو شروع کن
من و تو و هوای دوتایی
یه روزی ، یه جایی ... (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آب ها از آسیاب افتاده اند ... (sm27)
(sm50)
سینا نامجوی لاشی(sm168)
رانیری...
تراژدی رقم خورد...
دردناک. ترسناک. کابوس...
(sm81)
الان میدم ..
خندوانه هم فک کنم از موزن یه تیکه داش ..
واقعا دلم لک زده بود برا همچین عاشقانه ای
بدههه بدهه
کات کنم یا همشو !?؟!
تیکه های موزنو دیگه
برنامه تموم شد ؟
زر نزن ..
ادمین mchavoshifans خوابیده کف فروم (sm2)