سینجول اول بده من (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
سینجول اول بده من (sm2)
همیجا میدم باقی استفاده کنن ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74) آی گفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب برنامه شیه !?؟!
میریم برا دانلود استیج ..
آهان این مجری مدرس هم اولش یه شیزایی از همی زر زر سندی گف ..
ما با هم فرق داریم من یاغی م و تو
به نون به نرخ روز خور جاکشی مث بقیه
(sm50)
خندوانه برا موزن ترکوندن .. :l
الان میدم ..
یاور از ره رسیده با من از ایران بگو از فلاط غوطه ور در خون بسیاران بگو (sm50)
فلات غوطه ور ...
(sm2)(sm120)
هادی میلاد زحمت بکشین این لینک استیجو بدین یا از سایت یا تلگرامشون
(sm19)میثاقی خیلی پسر گلیه
(sm2)ایستگاه مترو شیخ الرئیس رو دیدم یاد اسی افتادم
دیوثا کجایین لینک بدین دستم از دنیا کوتاهه
بگردم
چرا اینقد حجمش زیاد شده ؟ عجیبه
نشانه های سکته و ام اس در تو روئیت میشودنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در صورت سکته : میمیری و ما راحت میشیم (sm120)
در صورت ام اس : دیگه انگشتات حس نداره و نمیتونی تایپ کنی و بازم ما راحت میشیم (sm120)
خدا نکنه شوخی بود (sm10)
شیخ الرئیس ابو الی سینا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منصور نیومد ؟ (sm120) فک کنم تحت تاثیر اون یکی رادیکال منصرف شد (sm2)
فردا آپ میکنم این تو بمیری از اون تو بمیری ها نیست دادچز (sm2)
این آهنگ محسن از اوناس که میره تو پلی لیست همه (sm19)
احسان آهنگ توماسو آیتونز بده بیاد
آره ! یه چیزی تو مایه های دوسِت داشتم میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگای محسن از این زاویه همیشه جذابه
ولی وقتی میاد هیچوقت این جذابیتو نداره
شما پیام شخصی رو چرا جواب نمیدی کزاب خوشگله (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متوجه منظورت نشدم ممرنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه توضیح بدی؟
دمو ها و تکه های بی کیفیت همیشه جذابننقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با کیفیتش میاد اتفاقی نمیوفته
آهان. نمیدونم شاید حرفت درسته. مثل اهنگای قدیمی چاوشی که هنوز خیلیا توی همون دوره چاوشی موندن...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاه شمشاد قدان
خسرو شیرین دهنان
که به مژگان شکند قلب همه صف شکنان
مست بگذشت و نظر بر من درویش انداخت
گفت ای چشم و چراغ همه شیرین سخنان
تا کی از سیم و زرت کیسه تهی خواهد بود
بنده من شو و بر خور ز همه سیم تنان
...
#غزل ۳۸۷
#حافظ شیرازی
آیتونز ندیدمنقل قول:
بهروز صفاریان، شهاب اکبری، کوشان حداد و امید حجت هم تنظیمکنندههای معتبری هستند که بارها چاوشی را تأیید کردهاند. در اینجا باید یقین صورت بگیرد که تهمت دستگاهی بودن صدای چاوشی، فقط تهمت به او نیست، بلکه اگر چنین شیطنتی صورت بگیرد، پای چند موزیسین معتبر هم گیر است چون یک قطعه موسیقی برای آنکه در نهایت با یک خروجی خوب به دست مخاطب برسد، باید از فیلــــتر صدابردار، تنظیمکننده و مهندس صدا بگذرد که چنین کارهایی را امثال بهروز صفاریان برای چاوشی انجام میدهند که خود صفاریان یک وزنه در موسیقی ایران است و هیچگاه در چنین شیطنتی سهیم نمیشود. اصلاً چرا باید درگیر این شیطنت شوند؟ مگر چاوشی چه کرده که همه این افراد بخواهند به او باج بدهند؟
.................................................. .................................................
حرف حساب (sm50)
ویدئو توماس (sm19)
وقتشه بزنه تو بازیگری (sm120)
ندیدم (sm25) خوب چی بگم نیومده دیگه حتماً ترسیده هوادارن اون یکی رادیکال بهش حمله کنن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول ششارو وا کن بالا گذاشتم ..
(sm2)تیترش فرق میکرد متوجه نشدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]