جووون (sm51) بیا بوبورومت لب شط جت اسکی(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جووون (sm51) بیا بوبورومت لب شط جت اسکی(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیوث دست خطرو از پشت بسته هزار تا عین خطرو کرده تو جیبش (sm30)نقل قول:
چاوشی نیوز به زودی وبسایت می شود (sm50)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جووون(sm51) عشق مویی کا(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm179)تو چه می دونی سایت چیهنقل قول:
نسل جدید باران چه نسلیه (sm2)ریدن به همه فروما (sm2)
(sm2)کاور فن پیج
ای دمت گرم ممر جون گفتم دیگه سر به ما نمی زنی(sm127)(sm19)نقل قول:
اولش هم که اوباما اومده بود میگفتن اصالتا بوشهریه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایی دیوسو نیگا(sm51) مو جدیدوم کا(sm51) حسین خر ارسال کو کا(sm51) ممد دهن لق کو کا(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاور فن پیچ کجا بود باع علی هاشمی سر خود میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد اصفهان خسیس تونی کا(sm51)
اععع علی هاشمی میزنه نمیدونستم پس مال فن پیج نیس (sm2)
والا هر چی باشی از بحث فوتبال میلاد خیلی بهتری بس نی یه خنده میکنیم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط دکتر سوکراتس [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)پشمک من 5 سال سابقه ی وبمستری(مدیر گروه) توی سایت دانلود دارم به من داری میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اصن مدیر گروهِ سایت به گوشت خورده (sm120)
باز این سوکراتس(sm2)
به خدا هر چی سرمون بیاد حقمونه با ناموس ملت اینجوری حرف میزنن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راس میگه من یه سری خواستم فیلم دانلود کنم رفتم یه سایتی یه لینک سالم پیدا کردم گفتم دمش گرم عجب آدم مشتی .یهو نگاه کردم اون زیر دیدم نوشته ام آر آ چاوشی . کمرم شکست (sm2)نقل قول:
(sm70)دکتر سوکراتس
بن شد(sm2)
(sm120) تو 5 سال پیش مدیر گروه بودینقل قول:
من 5 سال پیش دامنه .ir خرید فروش می کردم (sm120) موقعی که ملت تو کف وردپرس بودن ما داشتیم با دیتالایف کار میکردیم
حالا بی شوخی
با این کار کردی ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا ما ملت بی تخمی هستیم
از خودت شروع کن الی جون..از داعش میترسی میخوای کودتا کنی بگیرن ببرنت لابد زیر شکنجم دووم بیاری(sm120)
یه دست صدا نداره توام بجای اینکه نیشت تا بنا گوش باز باشه برای حجاب تحویل بگیر اینا حجابو ساپورت میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مونوم دکتر سوکراتس(sm51) چرا بن موکونی اشتر(sm51)
مونوم دکتر سوکراتس(sm51)نقل قول:
همون سال 88 باس کارو یه سره میکردیم حیف
تا اینا مث سگ بترسن از مردم نه اینکه بر عکس ما بترسیم از حکومت
(sm30)
نوگین که الکسی لالاس را نمیشناسین که عصبی میشوما(sm51)
مدافع تیم ملی امریکا بودوما(sm51)
من واسه اینا حجاب نمیذارم که واسه اینا تحویل بگیرم..اینا کار خودشونو بکنن مام کار خودمون..یه مشت نفهم شدن همه کاره به حجاب من چه اخه...یه دست صدا نداره ولی ملت میترسن.جوونا ترسو شدن..حقشه این ملت تا بترسه همینهنقل قول:
لالاسی بازی میکردوما(sm51)
(sm120) این کار واسه یه سالو نیم پیشه تا الاننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه داریم زن میبریم خرج سنگینه دارم خودم سایت میزنم (sm120)
سایت دانلود ها رو همین دوستم بالا آورد مال اون بود بعد سهمشو فروخت ایرانیان دانلودو زد
امیر ببین اه کی گرفتت انجمن به این روز افتاده(sm2)
خسته نباشی صغری کبری میچینی بعد از اخر حرف خودمو به خودم تحویل میدینقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)مدافع الکسی لالاس
بن شد(sm2)
خب توام جزو این ملتی توام میترسی هی میگی ملت..من میگم خودتو نگاه کن همم همینن دیگه منم میترسم..پس هر چی سرمون بیاد حقمونه..غر زدنم نداره..بسوز و بساز فحشم ندهنقل قول:
نه من تنظیم کار نمی کنم کارم با پیانو و ملودی سازیِ ..فقط با اف ال کار می کنم ماکت میزنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست دارم قطار قطار...........(sm70)