من از بیگانگان هرگز ننالم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من از بیگانگان هرگز ننالم(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[QUOTE=mohammad;189429]اون جایزه که فرانس فوتبال میداد ارزشش خیلی بیشتر بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا جوایز فردی چرته! همین لالیگا از تیم قهرمان هیچ نماینده ای نبوده حتی کورتوا (sm120)
تمام منتقدا دارن ایراد میگیرن البوم زیادی سنگینه(sm2) شعرا زیادی شاعرانس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین چقد کار خوب بوده(sm111)
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بنده خدایی هم ایراد میگیره چرا واژه سبک (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقدا خیلی مثبت بود در کل(sm111)به شدت راضیم (sm132)
[QUOTE=Herzeleid;189432]حق کورتوا بود و گودین تو دروازه و دفاع چون راموس تو اروپا بهترین بود نه لالیگا(sm120)نقل قول:
البته اینم رای گیری بود از همه تیما(sm120)رئالم که برعکس بایرن محبوب ترینه تو اسپانیا(sm120)
ولی نامردی کردن به دیماریا و خسه ندادن(sm102) اخه دیماریا که پارسال موثرترین بود خسه هم دیگه باید چه کنه(sm102)
اهورا ایمان .. تو ی نشست شعر و ترانه بودهنقل قول:
توی کتاب صفا این شعر هم هست ؟
مونیر الحدادی با 2 بازی دعوت میشه تیم ملی اسپانیا خسه یه نیم فصل جای رونالدو رو پر کرده بود دریغ از یه دعوت خشک و خالی نمیدونم این کینه شتری دلبوسکه تا کی ادامه داره(sm98)
مگه این شد دلیل؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون یارو عباس سجادی کیه اونم گفته بود اره رُ چون فرو کنی چه در کنی بده و اخ و اوف و این صوبتا!
جمشید شایخی هم میگه هیس فیلم بد و ضد فرهنگی پس فیلم بدیه؟؟؟
نه نیست ولی اصلش همونیست که گفتم
ولی منتقدای هالیوود از ده رقمی تعریف کرده بودن(sm120) (sm132)نقل قول:
نه دوست عزیز دلیل نیست میگم نظرات مختلفه در این رابطه .. من خودم به شخصه نمی پسندم و سبک میدونم بکار بردن واژه ی بپا رو تو این شعرنقل قول:
توی جز قشنگترین تشبیهات بکار برده میشه و فضای حاکم به شعر عامیانه و کوچه بازاری نیست که بپا استفاده بشه
این نظر منه ..
شما خوب و صحیح و فازغ از اشکال میدونی
همین اختلاف نظره
- (sm172)
اميييييييييييييير
شما شاعری؟؟ ترانه سرایی؟؟ ادیبی؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظر شما وقتی محترمه که غلط نباشه
وقتی یه چیزی درست و غلطش مشخصه دیگه برداشت من و شما نداره.
عرض کردم مشکلی داری میتونی به حسین صفا مراجعه کنی
کامنت جنجالی منو ببین(sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسیج میدم به خودش ببینم چی میگه البته اگه جواب بدهنقل قول:
البته شاید اشکال از نسخه ی من باشه .. بعدا اونا تیکش رو کات می کنم شما هم بشنو نظرتو بگو
دختر ایرانی در اسکیت اسپیداسلالوم جهان چهارم شد
(sm50) بلاخره ترک مورد علاقم تو البوم مشخص شد
پاروی بی قایق (sm50)
آواتارت(sm50)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زندگی مثل یه جعبه شکلاتِ(sm50)
از روز اول گفته بودم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HOSSEIN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Mike Oldfield - Nuclear(sm178)
باب : من زشـتم به هیچ دردی نمیـخورم...پاتریک : چرا بـه درد میخوری، باعت میشی بقیه نسبت به خودشون احساس(sm50)
بهتری داشته باشـن..
ببخشید دوستان از یه خراب شده فایلیو باز کردم تو پروگرم فایلم فایل Ntuser.vbsدرست شده پاک نمیشه این رو چجوری پاک کنم نود32 نمیشناستش
تتل نگه میخوام بازیگر بشم صلوات (sm70)
بعد از اینکه توپ طلا 2017 روبگیره سراغ بازیگری هم میره(sm70)نقل قول:
(sm2)
تام هنکس (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهترین فیلم تاریخ (sm50)
با ccleaner ریجستری رو پاک کننقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتی (sm50)نقل قول:
امیر این چیه تاپیک زدی(sm2)
مثه اینکه قضیه دختره حسابی شارژت کرده(sm2)
به گزارش "ورزش سه" مهاجم 19 ساله و ایرانی روبین کازان، سه شنبه شب به دلیل مسمومیت، همراه با مترجم خود به بیمارستانی در کازان رفت و برای ساعاتی بستری شد تا به شرایط اولیه برگردد. سردار در مورد بیماری خود می گوید:« برنج و مرغ خوردم و مسموم شدم. آمدم بیمارستان و 4 تا سرم زدم تا کمی خوب شدم»
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آیا سردار به بازی بعدی روبین کازان میرسد؟ او میگوید:« شرایطم زیاد خوب نیست. شاید به بازی بعدی با آمکار نرسم. البته تلاش می کنم تا بتوانم در این بازی حضور داشته باشم. باید ببینم خدا چه می خواهد»
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قطبی جان ، لینک ورزش 3 رو کپی کن بزار (sm120)
تام هنکس نیستم اما این رول باید بچرخه (sm50)نقل قول:
حق مطلب ادا نمیشه اونطوری!(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه مرغوبکار چیه قلعه نویی گیر داده؟!(sm55)
شاید مورد غیر اخلاقی بوده(sm120) خود قلعه میگفت از بگم بگم ، بدم میاد ولی حالا گفته بگم ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خود قلعه هم کم قضیه نداره (sm120)
(sm120)
درد و بلات به جونم مادر مهربونم
میخوام تا دنیا دنیاست کنار تو بمونم
臀部源
translate.google.comنقل قول:
گون منبع(sm120)
حسن جومونگ (sm120)