(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm174)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بجز این پیج که گفتم ، اون دختره تابان تو استیج هم گذاشت با کیفیت بهتر کنسرت رو لایو :)) خب این کنسرت لایو خیلی جالب بود برا من چون به تمام شک و شبهاتم پاسخ داد :))) درباره لایو خوندن و ساز زدنش . بجز قسمت اولیه اهنگ محال و یه قسمتایی از اهنگ عمرا اگه لنگمو پیدا کنی ( که اینا هم شک دارم دقیق نمیدونم ) بقیه اهنگا رو لایو میخونه بدون هیچ شک و تردیدی . نفس کم اوردناش سر بعضی از اهنگا کاملا مشخص بود همینطور از ریتم خارج شدنش تو یکی دوتا اهنگ ( چند ثانیه ) و البته تحریرای جدید و فوق العاده زیباش :)) و ویلون هم لایو اجرا میشه چون یه جاهایی که نمیزد مشخص بود قشنگ یا یجا اشتباه زد فک کنم اهنگ پاپ کرن رو یه تیکه کامل معلوم بود . و تمام حرف و حدیثا برا من تموم شد با این کنسرتی که دیدم . درباره اینکه برمیگرده اولش موقع ویلون زدن هم دلیلش هماهنگی با درام هست . اولش رو با اون شروع میکنه بعد برمیگرده . اجرای عادت و همیشگی هم فوق العاده زیبا بود چه تحریرایی میداد سر همیشگی :))) و همینطور حس خوبیه که فوق العاده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی به نظرم همچنان میتونه کنسرتاش بهتر باشه . اون دو سه تا اهنگ خارجی واقعا حال نمیده و هرچی هم هی توضیح میده من درک نمیکنم چرا باید اونا رو بخونه :)) اهنگای خودشم که اجرا میکنه باز میتونه انتخابای بهتری داشته باشه . مثلا یکاری کن رو چرا نباید اجرا کنه اخه !! چرا از اهنگای داخل ایرانش فقط علامت سوال رو میخونه درحالی که این همه اهنگ تاپ و پرخاطره داره که میتونه بخونه . اهنگ عمرا اگه لنگمو پیدا کنی رو چرا اجرا میکنه اخه :)) اگه قراره شاد کنه کنسرت رو اهنگای ریتمی بهتری داره که رقصی تر هم هستن میتونه اجرا کنه اونارو !! سبب رو هم اجرا نکرد دیشب که همیشه اجرا میکرد و فک کنم سبب هم دیگه اجرا نکنه . در کل جا واسه کار بسیار است هم تو سالنایی که کنسرت میذاره هم انتخاب اهنگاش و ... اما درباره لایو خوندن و ساز زدنش دیگه حرف و حدیثی نموند
سبب خیلی وقته اینتروش شده، از اول دیدی کنسرت رو؟ معمولا با اون میاد رو استیج و فقط همون یه تیکه ترجیع بندش رو میخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزی که من دیدم اینه اگه کنسرت بزرگ باشه لایو اجرا میشه همه چی و بیشتر مایه میذاره، ولی واسه کنسرت های کوچیک بعضی از اهنگا پلی بکن و ویلون هم فقط ادا میاره تو این کنسرتا نمونهش کنسرت یکی دو سال پیش که سیم ویلون هم پاره شده بود ولی شادمهر هم چنان "ویلون میزد" ;-)
اره سبب همیشه اینترو بود تو این چند سال ولی دیشب روز سرد رو بجاش اجرا کرد برا اولین اهنگ . اونم از قسمت ترجیع بندش فقطنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینی که شما میگی رو منم دقت کردم درباره لایو اینا و پاره شدن سیم ارشه و اینا و برا همین دیشب با هندزفری با دقت گوش میدادم
سیم ویلون پاره شد یا اون ارشه تو این ویدیویی که میگی ؟ اگه ارشه رو میگی به نظرم اتفاقا اون پاره شدن ارشه هم یکی از دلایلی هست که میگم میزنه واقعا . چون اگه پاره شه یعنی داره میزنه و وقتی هم بزنه بالاخره یه صدایی ازش در میاد و اون یکی دو ردیف اول حداقل صداش رو میشنون و قاطی میشه همه چی . باز دقیق نمیدونم چجوریه بچه هایی که ویلون زدن بهتر میتونن نظر بدن ولی من پسرعموم ویلون میزنه دیدم از نزدیک و اینجوری فکر میکنم :))) کنسرت هم ازش دارم که موقع ویلون زدن نوازنده ی گیتار بند شادمهر داره ازش فیلم میگیره رو سن موقع اجرای عادت . اگه نزنه دیگه اون نوازنده ی خودش میدونه دیگه و دیوونه نیس که فیلم بگیره ازش . حالا اگه شد اون تیکه رو میبرم اپ میکنم همینجا . بعدشم اخه به قول خودش اینا اهنگای سختی نیستن که بخواد فیلم بازی کنه اخه
ولی درکل همه چی لایو بود دیشب از نوازندگیش تا خوندن و ... فقط نفهمیدم تهش چرا اونجوری رفت نه یه تشکری کرد نه خداحافظی درست حسابی . یهو رفت خیلی سرد (sm98)
کنسرتشم اتفاقا فکر نکنم زیاد بزرگ بوده باشه تا جایی که من دیدم سالن اینارو ولی اینکه میگی درسته بیشتر مایه میذاره تو کنسرتای بزرگ و بند بزرگتری هم داره
این امیر فرشباف تا ریشه شادمهرو نزنه ول کن نیست
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هم نگفتم تو همه کنسرتاش پلی بکه ، گفت بعضی وقتا اینکار رو میکنهنقل قول:
انصافا اینجا همه (sm70)آنتی فرشبافن هااانقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)(sm77)نقل قول:
باید بگذرم از حسی که دارم
با حس تازه ت تنهات بذارم
دلتنگیامو یادم نیارم
تنهات بذارم