حرفات حقیقتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حرفات حقیقتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دارم میگم ملت به نظرت خودم جدا میشم ؟! به این تیکه اخر حرفت بخندم یا اعلامیش کنمنقل قول:
منابع خبری در سوئیس، روز شنبه خبر دادند والدیت گاشی، قهرمان دو دوره جهان در بوکس تایلندی که اصالتی آلبانیایی دارد، اوایل ژانویه 2015 به گروه تروریستی داعش پیوست.
(sm50) جنگ با داعش حتمیه از طرف ما هم نزدیکه
اعلامیش کن..وقتی من و تو بی عرض ایم حقمونه هر چی سرمون بیاد..جوونای قبل این انقلابو نگاه من کاری ندارم کارشون درست بوده یا نه ولی خواستن رژیمو برکنار کردن..جونشونم گذاشتن..من و تو چی...فقط بلدیم فحش بدیم غر بزنیم..ببخشیدا الی ولی چوب تو...کنن صدامون درنمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فاتحه همه خوندس (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کم خود خدا هم به داعش میپیونده
بحثو نبر عقب که کلی مورد دیگه پیش میاد حوصله تایپ ندارمنقل قول:
باقی حرفاتم حرف منه که اول گفتم غرم نزنیم که رسمن با الاغ فرقی نداریم بریزیم تو خودمون
این وزیر گشور گه یا باید جلوی این تجمع رو بگیره یا مردم خودشون برن جلوی اینا در بیان سینما کنسرت موسیقی کم بود ورزشگاهم اضافه شد
با غر زدن هیچی درست نمیشه..ادم یا عمل میکنه یا نمیتونه هیچی..یه عمر غر زدیم بدتر شد که بهتر نشد...والانقل قول:
(sm70) اصن حواسم نیس گیس بریده من دارم برای شما غصه میخورم (sm172)نقل قول:
زنارو راه نمیدن بابا...تکذیب کردن..ملت خوشحالم فکر کرد اینا یهو روشنفکر شدن
حتمن هس که اینا بیانیه دادن اونجور که رسمن ضایع میشن اونجا (sm2)
مونوم دکتر سوکراتس(sm51) چرا بن موکونی اشتر(sm51)
ما کارمون از غصه خوردن گذشته برادر..نقل قول:
مو اینجی حق آب و گل داروما(sm51)
داعش پاشو بزاره ایران کی میره جلو شاید بعضیا هنوز غیرت قدیمو دارن اما دیگه تموم شد بچه هایی که میرفتن تو دل دشمن الان بعد از چندین سال میبینی
پلاک و اسکلت شون پیدا میشه داغ دل بزرگیه واسه پدر مادرشون وقتی بعد از چند سال فرزندشون از دل خاک پیدا میشه (sm27)
نگران نوباشین(sm51) مو با جاسم و بچه های شط داعشو حالشو میگیریما(sm51)
حسین گی را میفرستیم جنگ داعش(sm51)
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
ببینا علی کاووسی وچه شط بودا نوماز میخوندا حال رفته کیک گذاشته رو تومبونشا(sm51)
(sm120) کریس الان از ایرانیا متنفر میشه
من نفهمیدم این به رونالدو خیانت کرده یا اون به این(sm27)
تو چقد مسخره ای!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط دیکمبه موتومبو [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)ارمین بابا یه ماموریت داری
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شوخی کرده بات (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
اخه شوخیم حدی داره...اگه تو راحتی خب مام راحتیم..من گفتم الان خودتم بدت اومده وگرنه ازاد باشن..(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من و امین واسه سفر بی بازگشت به مریخ اسم نوشته بودیم اسممون در اومده ؟نقل قول:
شاتل پورت خالی داره الان زنگ زدن (sm135)
(sm120) نه یه طرح بزنی با عکس موزن که ریش و سبیل داره تو تاریکی نشستهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منتهی طرحشو یکمی حماسی تر و ترسناک تر بزن این ورش بزن چنگیز با یه فونت متفاوت
آرمین شماره کرمانشاه رو میتونی بفرستی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتل کرمانشاه ؟ من کرمانما !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم برو تو سایت بفرست برام هر چی رفتم تو سایت باز نشد برام (sm120)نقل قول:
مثل همین عکسم داخل طرح بندازم ؟ واسه کی ؟نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] نام شهر : کرمانشاه
دفتر نمایندگی : موج فناوری کیهان
مدیر عامل : سجاد ذبیحی
تلفن :
فروش و پشتیبانی فنی: ۰۸۳-۳۷۲۹۳۸۳۵ نمابر: ۰۸۳-۳۷۲۹۳۸۳۵
ایمیل : [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کد پستی :
آدرس : خیابان فردوسی، شهر فرنگ، مقابل بانک مسکن، ساختمان رایانه صنعت، طبقه دوم، واحد۴
ساعات کاری :
۸ تا ۲۰
دارم میگم طرح جدید دیگه این عکس حساب نمیشه که با همون عکس اصلی کارتو بکن ولی اینجوری بزن برای بالای تاپیک میخوامنقل قول:
عجله نیس هر وخ حال کردی
اها ببخشید بد فهمیدم فکر کردم تو فکر کردی من کرمانشاهم (sm120) الی گذاشت (sm10)نقل قول: