رائول چند ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
رائول چند ؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرانسه آلمان بازی جام جهانی بود یا دوستانه؟(sm120)
حدود 10 دقیقه ای هستش که دارم فکر میکنم ولی اصلا متوجه ربطش نمیشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به ادعای As
توافق بارسا و لیورپول بر سر انتقال سوارس
قیمت توافقی دو باشگاه برای این انتقال ؛79.2 میلیون یورو است
(sm59)
سابه یا: آرژانتین برای قهرمانی به برزیل آمده است (sm120)
ژولیو سزار، تیاگو سیلوا، داوید لوییز، فرناندینیو، مارسلو، هالک(sm120)، پائولینیو، فرد(sm120)، نیمار، اسکار، مایکون(sm77)(sm120).
کلمبیا:
اسپینا، زاپاتا، یپس، سانچس، آرمرو، گوتیرز، رودریگز، کوادرادو، گوارین، ایباربو، زونیگا.
(sm120)
این چه سریالی بود معرفی کردی لاشی (sm102)رید تو حالم (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرانسه باخت انقدر ناراحت شدم بعد دیدم خود بازیکنا تخمشون نیست گفتم واسه کی حرص بخورم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دفاع برزیل و حمله ارژانتین رو ترکیب کنی یه تیم درست در حد قهرمانی ساخته میشه (sm120)