از چشم کبود ما هی اشک به راه افتاد (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
از چشم کبود ما هی اشک به راه افتاد (sm50)
(sm2)
تو بازی كلاغ پَر
هيچكی نشد برنده
قصهی ما همين بود
پرنده بیپرنده ... (sm50)
با Sinjul Player(sm2)
به به وكيله خودم
فردا ٨ شب هم ترك جديد سيروان ولي تنظيمش تكراريه عينه سوژه و قاب عكسه
اره بابا من معموليشو ميبينم مگه از همه خرابه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فكر كردم پارازيته ولي تعجب كردم چرا اين فركانس فقط اينطوره
فک کنم زدن پارازیت انداختن توش .. به خاطر شهرام (sm2)
كلا سيگنالاي يوتلست خيلي قوي هستن اين فركانس هم فركانس قوي و خوبيه ولي پريشب و ديشب اينقدر رو مخم بود ميزدم شبكه معمولي
خب اگه همه جا ريده پس پارازيت نيست حتما اين فركانس از خوده ماهواره مشكل دار شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیدانستم معنی هرگز را
تو چرا بازنگشتی دیگر ... (sm27)
چَه كار وَكيني اي وكيلنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضي وقتا مشكل از خوده سيستماي داخل شبكست كه مثلا ميشه همون قطع شدن برنامه هانقل قول:
بعضي وقتا هم مشكل از فايبر شبكست كه ميره براي رو اير رفتن
بعضي وقتا هم مشكل از خوده ستلايت اون بالاست
اين احتمالا مشكل سومه خودشونم هنوز نفهميدن
الان تو قسمتاي اين هفته رو چيكار كردي خراب زدي؟
ما را همه شب نمیبرد خواب
ای خفته روزگار دریاب
در بادیه تشنگان بمردند
وز حله به کوفه میرود آب
ای سخت کمان سست پیمان
این بود وفای عهد اصحاب
یه شوی نصمه شوی (sm50)
همه جا کشید (sm27)
اره فركانسا همينا ولي كيفيت معمولي رو يه فركانس ديگه يه مدت تست رو اير بود تو همون يوتل ولي اچ دي از اول ١ فركانس داشت اينم همينه كه الانم هستنقل قول:
بهتر شده صدا قطعي نداره تصوير فريز نداره ولي تصوير هنوز تميز نشده چندثانيه يه بار تصوير انگولك ميشهنقل قول:
نبین امروز دارم به خاطرت
دردمو توی خودم میریزم... (sm172)
اگه دوست نداشتی رنجوندنمو
هیچوقت از تو نمیرنجیدم... (sm50)
اندکی در خودش تامل کرد
دید چیزی ندارد الا درد
رفت و دیگر کسی ندید که او
چه بلایی سر خودش آورد...
(sm172)(sm27)
چگوارای بی کلاه آمد (sm50)
کارلتو 1000 (sm111)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای جونننننننننننننننننننزززز ز (sm127)
امیدوارمون کردی به آلبوم پیرمرد (sm19)
منتظر آلبوم pures leben با صدای جاودانه ی توماس در تاریخ 18 فروردین 96 مصادف با 7 آپریل 2017 باشید (sm111) ( ما هم یکم تبلیغ خواننده ی محبوبمان را بکنیم جای دوری نمیره (sm2) )
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
its the last exit to brooklyn new york city oh is waiting ...
بروکلین 95 - گلدن استیت 112
# مدرن تاکینگ
# last exit to brooklyn
# دیتر بوهلن
#شهیار قنبری
#جنگجویان گلدن استیت
# فواره
شاهنشاه توماس و مدرن تاکینگ ما قبل مقوا (sm70)
اقا من یک انتقاد شدیدی دارم
این بازار ترجمه خیلی افتضاحه.خیلی بی برنامه هستن
یه سری فیلمارو همه ترجمه میکنن.هرچی تیم خوب هست ترجمه میکنه مثلا برای فیلم مسافران یه 10-15تا زیرنویس اومده بود
بعد الان برای فیلم ویل اسمیت هیچ زیرنویسی نیست.خب اینکه نشد.به جای اینکه همه گیر بدن به یه فیلمای خاص بقیه هم حواسشون به بقیه فیلما باشه اینم کم فیلمی نیست خیلی فیلم خوبیه این ویل اسمیته
الان مثلا یه فیلم دارم کمدی ماله هالووینه.هنوزم زیرنویس نداره
الی تیترت اشتب است (sm120)
یکشنبه 20 اسفندماه سرانجام تاریخ انتشار قطعه زنـدان
هر کجا برگی هست
شور من میشکفد
مثل یک گلدان
میدهم گوش به موسیقی روییدن ... (sm50)
له شم تو به معماری آوار بخندی ... (sm50)
محمود واسه ترامپ نامه نوشته ... (sm120)
نقل قول:
(sm3)
شی شی ؟؟؟