من بیشتر منتظر پخش قلب ساعتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من بیشتر منتظر پخش قلب ساعتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پارسا جان کجایی؟
کسی از پارساجان کسی خبر نداره؟ خیلی وقته خبریش نیست
Are you ready? (sm50)
دموش که خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باید ببینیم اهنگ چطوره
الک منتظر تنظیم جدید بود تا بخش داستانی ویدیو کار بشه.معلوم نیست واسه عید برسه یا نه.شایدم اصلن قلب ساعتی زودتر پخش شد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فکر نکنم داستانی توکار باشه..از پشت صحنش مشخصه...خودشم زده بزودی پس احتمالا عید پخش میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهرو که اگه گیرش بیارم خودم...(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Farbod-7 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm111)
فردا شب باید منتظر قلب ساعتی باشیم یا ورژن جدید روز سرد به همراه ویدئو(sm98)(sm148)