هیچکدوم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچکدوم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا فاز افشین چی بوده با این آلبوم دادنش(sm120)
دوستان این اهنگ روز سرد مشکوک میزنه
من فکر میکنم واسه ژینا خونده یه جورایی
ژینا هم الان پشیمونه که چرا با شادمهر نموند
شاید یه روز سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب
(sm132)
(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام بر دوستان و اساتید عزیز
پیشاپیش عید رو تبریک میگم بهتون و امیدوارم سالی پر از برکت و سلامتی در پیش رو داشته باشین و البته سالی شادمهری داشته باشین.
دنبال آهنگ قدیمی از شادمهر هستم که چندین سال پیش شنیده بودن با کیفیت خیلی ناجور.
اسم آهنگ: غریبه یا مرثیه بود.
اگه قرار باشه چیزی منتشر کنه برا روز اول عید به نظرم ورژن جدید اهنگ غرور رو منتشر میکنن که چند روز پیش هم پیج تجربه کن دمو ازش گذاشتنقل قول:
تکه ای از شعر یا اهنگش داری بزار تا اپ کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط worldpic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای روز اول عید چیزی پخش نمیشه..ولی درکل واسه عید 3تا آهنگ میتونه پخش کنه..یکی ویدئو روز سرده..دوم آهنگ قلب ساعتی..سوم آهنگ اعتراف..حالا کدومو پخش کنه معلوم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشو پخش کنه خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول قلب ساعتی بعد اعتراف