حالا وقتشه که تو چیز کنی تو دهنشون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا وقتشه که تو چیز کنی تو دهنشون(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشتریه دیوثم نیم ساعته پیش اومد گفت یه شلوار مشکی میخوام بهش دادم میگه 50 تومان دیگه ، گفتم نه داش آف تموم شده قیمتش 75 هست ، سر اینکه مثل آفت واسم حساب کنه نیم ساعت چونه زدیم ، دهنمونو صاف کردن ، چیزه ما تا دهنشون نمیرسه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یارو میگفت :
یه دوس دختر دارم کپی جنیفر فقط یه فرق کوچولو با جنیفر داره
.
.
.
.
.
.
.
جای شکم وکــ.ونشوعوض کنم درست میشه
میدونی چه صحنه ای رو خیلی وقته ندیدم و دلم براش تنگ شده؟؟؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بیرون موندن چادر،از در ماشین. لامصب از وقتی ساپورت اومده حسرتش به دلم مونده.
یعنی امکان نداره پیش مامان بابات یه آهنگ رو از حفظ بخونی برنگردن بگن:
.
.
.
.
.
.
.
.
کاش درساتو هم همینجوری حفظ بودی! :|
به هر حال فرو کردی (sm2)نقل قول:
فقط سرش فقط سرش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره یادمه (sm70) اینم یادته که میگفتی همه ی سایتای موزیک شیلفر میشن چه انجمن داشته باشن و نداشته باشن ؟ (sm70)نقل قول:
تو گفتی که عمو شیلفر چی چنان میکنه و ... (sm70) منم گفتم که به خاطر حرفی که دو ماه پیش با اون یوزر زدم ، اینکارو انجام دادم تا زیر حرفم نزده باشم ! یادت هست ؟ (sm70) آخه چه نفعی واسه من داره اینکار که بیام فخر بفروشم ؟ (sm70) مگه کم بلا سرم اومد اینجا ؟!
بابا دارم باهات شوخی میکنم (sm10)(sm2) آخه تو چه حرف خاصی داری به من بزنی (sm70) باشه دیگه شوخی نمیکنم ولی راستی بازم شیلفر نشدیما (sm2)
باشه حرف ِ من الکی (sm70)ولی 37 روز شیلفر نشدیم (sm2)
اگه تا ختنه گاه فرو نکردی.. حساب نمیشه(sm2)نقل قول:
ببند (sm98)نقل قول:
حسین خانم (sm2) مزاحمم میشن (sm2)(sm2)