من 4 بازی میکنم میثم جان تو کدومو بازی میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من 4 بازی میکنم میثم جان تو کدومو بازی میکنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چهار مرحله ای استتار کردن اون دیوونه اشمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط چهارش حال میده خرکی هستش (sm50)
ارهنقل قول:
منم عاشق اون مرحلشم 2
با 3 هم خوب بود ولی 4 یه چیز دیگست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط harf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا این قدر کلماتِ من برای توصیفِ بابک و فرامرز کم میارن !؟ (sm50)
صابر همیشه تا دنیا دنیا بوده همین بوده که کلمات جلوی انسان ها که ذهنشون عشقه وجودشون آرامشه و ذهن آزادی دارن کم میارن(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
اندی چه خوب اجرا کرد تو مراسم تجلیل از بهروز (sm50)
(sm50)
من گنده تر از تو که باج ندادم....اونچه که به نسل ما رفت مونده يادم(sm178)
(sm27)