رضا آرین کجایی کم پیدایی (sm176)
نمایش نسخه قابل چاپ
رضا آرین کجایی کم پیدایی (sm176)
خدا رو شکر این یارو دوگانه سوز پیداش نیست وگرنه این تفلو رو میچسبوند به ما (sm178)
اکانت دارم تو مول چند وقته استفاده نکردم
الان لازم شده
وقتی تبدیل میکنم میزنم برا دانلود میره تو یه صفخه ای که پسورد میخواد باز ازم
پس رو میدم قبول نمیکنه
تتلو رو بیشتر از خواننده مورد علاقش قبول دارم (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب عجیب دنبالت بود میگفت مدیری کجاست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از طریق مبدل لینک میری؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب برو تو مدریت فایل اونجا اپ کن دیگه لازم به پسوورد نیست
بپا غرورم نشکنه
من از تو دل نازک ترم
(sm50)
روزی روزگاری آرم کانال یک داره همش |:
بعد بریکینگ بد سریال درام ندیده بودم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موسسه سروشم فکر کنم زده باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به هر حال اونا که از تیوی پخش شده این مشکلُ دارن در چشم باد هم داره میرزا هم داره (sm98)
اینجاست که سینجول لازم شدی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چحوریاست؟؟(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولمون کن بابا ، من رگ خواب یگانه رو دوست دارم ، داشتم بهش امیدوار میشدم که حباب زده شد یهویینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز پستاشو میخوندم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی قبولش دارم ، آروم آروم معتاد میکنه آدمونقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جان خودم جدی میگمنقل قول:
من از بعضی کارای تتلو خوشم میاد (sm176)
شاید 3 4 سال باشه از ایشون چیزی پلی نکردم اما تتلو بیشتر اهنگاشُ شنیدم بعضیاشم دوست داشتم (sm50)
به معنای دقیق کلمه درام !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این یارو بعد 20 سال حبس بیرون میاد بخاطر تجاوز و قتل
ولی هنوز رای قطعی ندادن بعد مشکلاتی که با دنیای بیرون و شهر کوچیکشون داره این مدلی
کیفیتش هم پایینه
باید بگردم سراغ ورژن خارجی همچین فیلمهایی
ملت با بازیگرای ایرانی کنار نمیان
چون پوششون هم به درد ویدئو نمیخوره
حسین آقا ترانه هاتون محشر بود من یکی از فن های شما هستم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HosseinSafa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم تو کار دانلودش پس...نقل قول:
چی شده؟(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد تاپیک میزنن (sm25)
یه فرم بگو بزنم 300 400 دراره واسمون (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سجاد فنلاندی رفت و بر نگشت(sm2)
دختره بلایی سرش نیاورده باشه(sm25)
(sm120)
می گن خیلی خوبه فقط باید صبور بود (sm98)نقل قول:
امین چطوریه این مدیریت فایل توضیح بده
رفتن کافی شاپ قهوه بزنن (sm154)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر هستی؟
ترانه پاییز تنهایی روزبه رو میخوام که دفعه پیش گذاشته بودی
میشه لطف کنی؟ (sm10)
قسمت 9-10 فصل دو دیالوگ های دنیل و تد خیلی سنگین هستشنقل قول:
نقل قول:
یکی از اشناها میگفت اونجا که مثل ایران نیست ، یهو دختره میپره بغلت (sm30)(sm2)
بنده حدس می زنم که جنون دارم (sm29)
از همون پنل کنار گزینه مدیریت فایل رُ بزن!نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونجا میری یه کاردی هست که لینکُ میندازی توش بعد میتونی از سرور ایران و المان یکی ُ انتخاب کنی (المان 15 روز میمونه ایران 60 روز) بعد رو اغاز گرداوری کلیک کن
اگر رو ایران بزنی فایلتو تو gofile اپ میکنه بعد بهت لینک میده اون قسمت پایین که متوینی از اونجا هم خودت دانلود کنی هم بدی بقیه و محدودیتی هم نداره
(sm2)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کارای تتل رو یه بار گوش میکنم و پاک میشهنقل قول:
بی شوور من 60 بار بهت گفتم دانلود کن ببین محل سگ نذاشتی یه بار الی گفت رفتی تو کارش ؟! (sm142)نقل قول:
این از اونا نبود میگفت خیلی محجوب و نجیب (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نیاز به تاکید مجدد داشتنقل قول:
ایپسویچ , واتفورد , لاکرونیا , رئال , اتلتیکو , سلتیک , بنفیکا , استوریل , چلسی , بارسا, آرسنال PSG , بایرن(sm111)نقل قول:
اتفاقاّ باید ترسید از همین آدما(sm120)نقل قول:
پای متیو رو وسط نکش که با هیچی نمیشه دیالوگ هاشو مقایسه کردنقل قول:
ده سال وقت تلف کرد تا سبک مورد نظر رو پیدا کرد
آخ که چقدر با Fool Gold حال میکردم قدیما ، اون زمان اینجوری همه نمیشناختنش (sm120)
تبدیل کردم با ایران نوشته 60 روز ولی لینکی نداده بزا دانلود
الی Forever رو هم ببین ، به 68 توصیه کردم خرابش شد روزی 6 بار میشینه به تماشا (sm120)نقل قول: