(sm81)نت داغونه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm81)نت داغونه
تاریخ پخش یکشنبه 19 مرداد
(sm70)دیره
نت من اما داره مثل اسب میتازه (sm138)
پارو؟ (sm79)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من طبیعی ـه (sm54)
(sm70)نه بابا البوم دیره اصحابی
(sm9)خدا رحم کرد دیشب اینجور نشد
(sm74) اصحابی بره بمیره با این اجراهاش... پارو کی میادش پس؟ (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مرسی محسن [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهنگ شخمی بود
تختی برای س ک س (sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا به اون چیزا نیس از وقتی که اونو گذاشتی تا الان قط بودم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه واسه من گیر و گور نداشت... این چزا این شکلیه؟نقل قول:
راستی پریشب سایت ترکیده بود عایا؟ (sm3)
ریدن بابا (sm120)نقل قول:
(sm50)یادی برای سنگ
سرمست اگر به سودا برهم زنم جهانی
عیبم مکن که در سر سودای یار دارم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عیبم مکن (sm25)
(sm50)مرگی برای یاد
(sm111)
الی نتت شاتل؟؟
مشخصات + قیمتشو میگی بی زحمت (sm93)
(sm118)
ماهی 50 گیگ. کانکشن 5 مگ. اینترنت کابلی
27 دلار هزینه این پلن + 6 دلار یا 7 دلار هزینه کرایه مودم کابلی
50 دلار هزینه فعال سازی
15 درصد مالیات روش
نزدیک 40 دلار میشه ماهی
ولی اگه 10 دلار بیشتر میدادم سرعت ام 3 برابر و حجم 125 گیگ میشد
بهترین خوبی که یادم رفت همین پایدار بودن اینترنت هست. یعنی دیسکانکت معنی نداره. و در کل روز سرعتم همینه. نه کم میشه نه زیاد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پینگ (sm77)
من چندسال پیش کال بازی میکردم پینگم بود 600 ، 5 ثانیه 5 ثانیه بازی میکردم (sm2)
میشه کامل تر توضیح بدی ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیش چجوریاست این؟؟(sm55)
ارزون تر نداره؟؟
اگه بفهمن از سیستم اتمون تای نیموک استفاده میکنی حداقلش 20 سال حبس برات میبرن . خیلی خطرناکه باید مواظب باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از فروم بغل دستی بود(sm120)یارو نت گرفته تازگیا داشت توضیح میداد
isp + Location رو دریابین (sm59)
(sm120)
مهدی واسه خودت حجمی مخابرات بود؟(sm55)
آره لامصب قبل این طرح خدا بود سرعت
اشتباه کردم
خیلی رو مخه فردا میرم فسخ کنم (sm3)
رضا هستی؟
تا چقدر میتونی پرداخت کنی هر ماه ؟
حالا من نمیخواستم لو بدم سرعت اینترنتمو ، مجبورم کردین (sm59)
بسته به سرویسش نهایتا تا 50نقل قول:
(sm59)از اینها فقط به شیخ ها میدننقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)
آلبوم اصحابی رفت یکشنبه؟