دخالت نکن میدونم دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دخالت نکن میدونم دیگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد یه مغازه زدم خوراک تو الدنگ پر سیگار کردمش از انواع مختلف(sm70)
محسن با این روز انتشارش یه مجمعی و مشروط کرد منم امتحانام و میفتم (sm81)
خیلی آروم هستی امشبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تسلیم شدی فکر کنم :))
(sm74)(sm81)
من بدبخت 4 واحد افتادمنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راهم از تو دور دور دل من مگه سنگ صبورنقل قول:
تو بگو چه کنم با غم فردا تو بگو چه کنم
تا دهنت باز اینم بخور خیسش کن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی یه حالی به رسول بده آلبوم لو نرفته نسخ تشریف داره جای دوری نمیره به رسول میرسه (sm2)
دیوث واسه من شعر بلغور نکننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنت دارم در 5 نوع مانتانا وینیستون وسط شهر سیگاری زدم(sm2)