تازه من يك هفته ست از تو دورم قربان
چه كنم بعد از اين، چه كنم با پايان ؟
(sm172)
نمایش نسخه قابل چاپ
تازه من يك هفته ست از تو دورم قربان
چه كنم بعد از اين، چه كنم با پايان ؟
(sm172)
داره امین، داره، هوش بیشتر و ظرافت می خواد انتخاب درست این نوع اشعار، وگرنه که ترانه های حسین صفا واقعا دیگه نمیکشه(sm25)، نمیگم صفا بده اما برای اون چاوشی که من انتظار دارم کمهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میشه یه ماشین سنگین ته تاریخ یه گاراژ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی حرف زدم، ببخشید دوستان، سر خیلی ها درد اومد شایم 4 نفر فحش دادن، بازم معذرت، چه کنیم هر چند وقت یه بار یهو میریزه بیرون همه حرفا و دلتنگیا
چطوري محمدامين (sm127)(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوستان شب خوش، امین حسین نوید امیر همه دوستان شب خوبی داشته باشید(sm127)
یه عده با همین صفا سرمست میشن! تازه یه عده به ارجینی و بحرینی هم قانعن! |:نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی که تو واسه خودت ساختی خیلی ایده ا دیگه...یکمی زیادی رویایی فکر میکنی شاید راجع بهش
ما که لذت بردیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت شبت خوش (sm127)نقل قول:
فدای تو! شبت اروم (sm127)نقل قول: