شرو شد ..
نمایش نسخه قابل چاپ
شرو شد ..
اینم لینک شبکه (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يعني واسه يه اهنگ اينقدر صبر و پيگيري و انرژي مصرف كردن درسته؟@amir
والا ايني كه من شنيدم يه چيزه معمولي رقصي بود كه فوقش صداسيما تو نيمه شعباني جايي استفاده كنه(sm2)
خطر بیا برو گوتو بجو فضولی نکن ششم به ششت نیفته ..
اینم که باز دری وری گفتنو شرو کرده ..
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزيزم شما كه اينقدر دست به پنل هستي اواتار عوض ميكني بي زحمت اين ه مثله رو بردار اذيت ميكنه(sm2)
فوکی فکر کمرت باش فقط ..
اخه ديك هد جقي اينجا دموكراسيه دلم ميخواد نظرمو بگم برو تا نكردمت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تگرار کنی تو و آواتارتو با هم میفوکم خشک خشک ..
حالا یه کم زر بزنین تا این این مسخره بازیای اول برنامه رو تموم کنه ..
نه كاري به زدن ندارم ميگم الان نظرت درباره اين فينچول كه اينهمه روز خودشو گاييده تا اين موزيك بياد چيه(sm2)چي داره مگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين رامبد چقدر نچسبه همون بهتر كه برنامشو نميبينم
نظره من به نظره شما نزديكتر كه هيچ،دقيقا همين نظرو دارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همتونو میفوکم ..
شرو شد داره میگه ..
میخواد پخش بشه
خدايا توبه
اخه كي با ٦ سانت تونسته كاري بكنه تو دومي باشي
(sm2)
داره پخش میشه همبن الان
داره از صداشم میگه اجرای زنده ش ..
يعني مونده اين دلقك بخواد درباره اون جريان سندي نظر بده(sm2)
احسنت رامبد ..
خب ..
لجن بازی یا ویدئو ..
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين زخمي كاوه يغمايي عجب گيتاري داره
همین مونده بود رامبد نظر بده
خطر مگه نمیگم ببند ..
من جاي شهرام بودم فقط بخاطره همين نظر دلقك دنياي موسيقيو ميذاشتم كنار(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به .. (sm59)
خب من مگه ادم حسابت ميكنم كه ببندم؟(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب تمومه ..
خب با اين كليپ اسم ترك رو ميذاشتن سطل رنگ(sm2)
خوب رید به سندی (sm59)
نامه داد موزن ..
اینارو ضبط کن همه رو (sm120)
نها ..رامبد تو کیونش عروسیه ..
اين ملودي و تنظيم رو تو ٦٠ تا اهنگ ديگه استفاده كرده قبلا حالا بگم مقوا اين سينجول كون درد ميگيره(sm2) @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب نبود متاسفانه
نه به ريتم شاد نه به بميريد بميريد گفتنش