تو چرا هی میخوای منو بِ تیغی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو چرا هی میخوای منو بِ تیغی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم رفت بگم : ما تو را نمیبینیم ولی من تو رو هر روز میبینم (sm120)
خوش اومدی بابا بیخیال ولی خودمونیم کلی خندیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنین! (sm2) البته واسه من حجمی نیست، وقتیه! 7 ساعت طول کشید تا دانلود شه! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و باز هم یادم رفت بگم : یوزر منو بزن بابا اسی
البته اگه زحمتی نیست
مو داشتوم اینجی همه رو میخوندوندوم کا (sm51) چرت و پرت تف میدادوم همه میخندیدن کا (sm51) دلقک انجمن بودوم کا (sm51) لودگی میکردوم کا (sm51) ولی نزاشتن کا(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم میخوای برای اینم دهن مارو سرویس کنی بزن اون لامصب بنرو
بعضیا یه جوری خودشونو میگیرن انگا چاه توالتن (sm70)
(sm58)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30) برو دارمت (sm59)نقل قول:
(sm77)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دروغ میگما (sm120) خالی بندم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی نویدو (sm19) میخواستم خروج بزنم که اومدی(sm120)
(sm2)این **** اون خلبان اسمش چی بود سریال درس کردن زد کشت حالا میخواد مردمو بکشه
(sm118)زمین (sm26)
(sm50)
مشکل.خودتو.چشاتو.ببند نبینی
فنلاندی دیوث یادم رفت بگم(sm70)
دیدی گفتم الکیه فروش نمیره (sm59) دیدی گفتم اجاره میدن (sm59)آتیلا الکی نمیگه (sm120) 3 ماه پیش قرارداد اجاره بستن ولی حالا میخوان دبه کنن (sm120) مربی فصل بعد هم اردشیر جونمه(sm2)
باز نری قلیون بکشی (sm120)
حق منه خوب پولمو.بده(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشترم قالب ایسنا عوض شده چجور عکسو سیو کنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد اندی دوباره یه آهنگ احساسی آماده کرده(sm81) خدای احساس استاد اندی(sm50)
باز تو سوزشش کمتر از ماله منه.من توی 6-7 دقیقه دانلود میکنم ولی نصفه حجمش حساب میشه.باز تو میتونی بزاری خوده پی سی دان میکنه حجمتم نمیپره.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا من نشسته بودم توی تلویزیونه پذیرایی میدیدمش هرکی رد میشد از کنارم ندید میگفت این اشغال چیه نشستی پاش(sm2)
کلا فلسفه وجوده این کشتی چینیه هم نفهمیدم(sm2)(sm2)ش
مسخره راستشُ بگو ببینم داری پدر میشی؟ (sm120)نقل قول:
خوووووووووب... الان عقرب پیدا کردم اگه نمیدیدمش میزدم 5دقیقه بیشتر وقت نداشتم (sm59)
اون تاپیک عکسشُ گذاشتم
داوود خطر تونی کا(sm2)
(sm120)
والا اینجا به من میگن 15 ساله خالی بند (sm120) به هر حال باید خودت تصمیم بگیری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از عقرب به شدت میترسم (sm120)
خب الان چرا از من نقل گرفتی؟ (sm120)نقل قول:
حواسم نبود خوب (sm120)نقل قول:
استاد صادق هاتفی(sm50)
به سلامتی ایشالله (sm127) تبریک میگم (sm19)نقل قول:
بیا این عکسش
عکس بیشتر میخواستی بگو بازم گرفتم (sm120)
(sm2)
به دمای هوا توچه لازم و کافی نمودی؟ (sm120)نقل قول:
(sm70)واقن ممنونم این اموزش تصویریو درس کردی (sm120)
مرسی نوید ِ بابا(sm127)نقل قول:
میترسم به شدت (sm120) الان زیر پامو نگا کردم عقرب نباشه(sm120)
خوب واقعاً برم (sm120)
کسی جواب نداد ولی حال داد (sm120) البته طبیعیه (sm120) خبر بد اینه که بازم میام (sm120)
من ِ 15 ساله ی خالی بند (sm27)
یا حق
به همسرتم تبریک بگو (sm10)نقل قول:
نترس هوا که گرم میشه اینا پیداشون میشه... اونجا که گرم نیست (sm59)
زورم زیادهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تایپیکم ازاد بود (sm70)