دقیقا
اگر قرار بود برزیل ببازه بازی قبل بود نه الان
امشب برابر بودن اصلا بهتر نبود کلمبیا
نمه اول هالک اگر ادم بود 2 3 تا زده بود برزیل
اسکولاری فقط نتیحه میخواد و بس با توجه به فشاری هم که هست طبیعیه
نمایش نسخه قابل چاپ
دقیقا
اگر قرار بود برزیل ببازه بازی قبل بود نه الان
امشب برابر بودن اصلا بهتر نبود کلمبیا
نمه اول هالک اگر ادم بود 2 3 تا زده بود برزیل
اسکولاری فقط نتیحه میخواد و بس با توجه به فشاری هم که هست طبیعیه
خورد بهش --- از چند زاویه نشون داد --- همون موقع هم که خورد --- جیمز دستشو برد روی کله اش که چه خطای احمقانه ای کرده ---نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دفعه قبلی که اسکولاری بود خیلی بهتر بازی میکردن...این دوره کلا فقط شانس نشسته درِ خونشون(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از روز اول پیش بینی کردم آلمان قهرمانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا یه بازی دیگه میدید که برزیل 3 تا موقعیت گل داشته(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ده سال دیگه کسی نمیگه برزیل شانی داشت یا فلان مگن 2014 برزیل قهرمان شد (sm50)
یعنی آرژانتین شانسش بیشتره؟ (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اونی که میگن نتیجه گرا فرق میکنه با تخمی بالا اومدن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اگه نیمار تو رئال بود --- بهترین بازیکن بود --- بد جور زده بودنش --- و ....
چقدر متعصبانه و غیر اصولی حرف می زنید --- (sm69)
نظرت محترم... ولی من یه چیز دیگه دیدم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]