با این ترجمه نمیخوای استخدامی آموزش پرورش شرکت کنی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
با این ترجمه نمیخوای استخدامی آموزش پرورش شرکت کنی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم .. قبولم نکردن به علت درجه علمی بالا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺗﻮ ﺗﻬﺮﺍﻥ ﺍﺯ ﻫﺮ ﺳﻪ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﯾﮑﯽ ﺑﻪ ﻃﻼﻕ ﻣﻨﺠﺮ ﻣﯿﺸﻪ !
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺍﺯ ﻫﻨﺪﻭﺍﻧﻪ ﺩﺭ ﺑﺴﺘﻪ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﻪ ﻣﻘﺎﻡ ﭘﺎﻻﻡ ،ﭘﻮﻟﻮﻡ ،ﭘﯿﻠﯿﺶ ﺗﻨﺰﻝ
ﺩﺭﺟﻪ ﭘﯿﺪﺍ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ
معلوم الحالی دیگه (sm2)نقل قول:
بسه دیگه (sm2)
الان صابر داره میگه اینهمه میرم کپی پیست میکنم لا به لای اسپم اینا گم و گور میشه (sm2)
حسین بگرد اون 30 صفحه رکورد رو پیدا کن تاپیک بغلی (sm120) نشانش اینه که مدیر نسبتاً محترم آخرش گفت چه خبره مثه وحشیا حمله میکنین (sm2)
یادم میاد(sm2)کی حال داره ..ولش کن خاطراتو بیا ی برگ زرین دیگری از افتخارات رو رقم بزنیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
10 دقیقه 30 صفحه (sm2) در تمام تاریخ فروم بی سابقه بود (sm2)نقل قول:
بگرد پیدا کن بدیم صابر بزنه پُست اول تا بفهمن اسپم یعنی چی (sm2)
مردک مگه من جستجوگر دارم (sm2)نقل قول:
خدا بیامرزه اون زمان رو(sm2)
از تو هر کاری بر میاد (sm2)نقل قول:
همچین میگه اون زمان انگار 10 سال پیش بوده (sm70) اردیبهشت بود فک کنم (sm120)
می تونی یک نفر رو از ذهنت پاک کنی
ولی بیرون انداختنش از قلبت
یک داستانِ دیگه ست!
- چارلی کافمن
اگه تاریخ دقیق و ساعت رو داشتی میشد ی کاری کرد(sm2)نقل قول: