ی هفته گذشت و خبری نشد(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
ی هفته گذشت و خبری نشد(sm50)
(sm50)
پنجشنبه ویدیو روز سرد
خیلی ساده به نظر میاد :|
آره متاسفانه اینجور بنظر میاد...همونجور ک گفتم احتمال زیاد شادمهر میخونه و فقط چندتا زن ساز میزنند...حیف این ترانه ..قشنگ میشد ی ویدئو با ی داستان قوی ازش ساختنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا حس میکنم خود شادمهر دیگه نمیخواد زیاد خرج ویدیوهاش کنه، همینم باعث میشه ساده بشننقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شادمهر داره کمیت را فدای کیفیت میکنه...لازم نبود ادامه میدمت و روز سرد را آنقدر ساده ویدئو کنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند وقت پیش گفتم کلیپ روز سرد ساده به نظر میاد
همون شد(sm81)
مسخره بود تیزر
آره همیشه شادمهر ویدئو هاش قشنگ بودند ولی از همیشگی ب اینور زده تو کار ویدئو ساده و ضعیفنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه قرار ب این ویدئو ها بود شادمهر ادامه میدمت و روز سرد را ویدئو نمیکرد سنگینتر بود یا لااقل هزینه این دوتا ویدئو را میذاشت روهم ی ویدئو درست حسابی واسه روز سرد یا قلب ساعتی میساخت...البته هرچی میکشیم از دست کاربرای اینستاگرام میکشیم..دیشب زیر پست تیزر ویدئو روز سرد همه گفته بودند چ ویدئو خوب و قشنگی (sm88)