[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تبریک...عالی بود عالی
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن نباید کنسرت بذاره هنو خبرش بیاد سکته (sm2)
(sm171)(sm171)
الان اینو استاد رضا یزدانی سال 1379 خونده گوش کن بگو کدمشون از نظرت بهترنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معمولی
از دل من خیلی بهتر بود ...
همین که دیگه خبری از آن موزیسین تمام شده و کچل نیست خودش خبر میمون و مبارکی ست ...
وز این مرگ مترسید ... (sm172)
Yesنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كز اين خاك بر اييد سماوات بگيريد(sm81)
1 فن چاوشی عاقل من اینجا دیدم اونم ممرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور بود به نظرت ، اول Its Only The End Of The World 2016 این فیلم پخش میشد خیلی خوب نشسته بود روی فیلمنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب میگمت باید دقیق گوش کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناموسا چی خونده محسن ترکونده.
پرچم محسن بالاست.
عمر جنتی را برای محسن آرزو دارم
ندیگه میرم حموم آپ شد میذارم ..ت ندارم
راستش به عنوان موزیک خالی به دلم ننشست ولی قضیه روی تصویر و موشن پیکچر فرق دارهنقل قول:
اچ دی گذاشت دیگه چیه آپ می کنی
یه سریا نباید آهنگ شاد بخونن، صداشون فقط جون میده واسه اهنگ دپ و دیس لاو
یکیش همین چاوشیه
ریتم آهنگ شاده، ولی آدم صداش رو میشنوه گریهش میگیره، غم خاصی تو صداش هست
آهنگ هم خوب بود به شرطی که خوانندهش چاوشی نبود، در حد چاوشی نبود اصلا
4k Sinjul Ripنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر تیتر تاپیک چاوشی نیوز رو درست بنویس ..
زدی تو خال(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
تایم کار بالاست 3 دقیقه بس بود براش ...
ندیدم گذاشتن خب این 10 دقیقه س صوبتای رامبد و نامه موزن اینام هه ..
میلاد میخوام برم بشینم پای فنس ها.نظری چیزی؟
فقط حواست باشه حضرت دنزل کبیر (ع) بازی کرده حرف خاصی بزنی ماهیتابه نثارت میکنم(sm2)
38 مگ بیشتر نی میدم فوکی بذاره ..
عامو همین موزیک و کلیپش کافیه که اونام هست.
حیف 1 کیلوبایت که بخواد واسه این دلقک حروم بشه
خسته ات میکنه نمیکشی که تا آخرش بشینی پاشنقل قول:
خداوند دنزل هم کارگردانشه
احساس میکنم یکی با آواتار و امضای شادمهر شدی (sm2)نقل قول:
آقا چاوشی با این اهنگا تا سر کوچه هم نمیشه رفت
این آهنگ فقط واسه اتاق خواب خوبه اونم وقتی که هدفون تو گوش تشریف داشته باشه
اره کارگردانی با خودشه امروزم یه ربعشو دیدم و میدونم فیلم همش صحبت کردن ولی درام قشنگی درش نهفته اون تیکه که صحبت برادرش و اون 3 هزار دلار که باهاش خونه خرید عجب بغض قشنگی کرد و موقع رفتن زد تو قوطیا.نقل قول:
فیلمی که دنزل باشه توش هرچی باشه میبینم فنشم اساسی
نه دیگهنقل قول:
تو داری از چاوشی تعریف میکنی من از شادمهر تعریف کردم؟ من که خودم رسما گفتم اینقدر البومش مزخرف بود که یکبار گوش دادم بعدش شیفت دیلیت
تو برو نگران خودت باش که کم کم داری تغییر میکنی و منو ناامید میکنی(sm2)
بریم یه دور تو که نیستی و دیوار بی در رو پلی کنیم بشوره ببره
همین که از یه شادمهری نقل گرفتی کفایت میکنه واسه من (sm2)نقل قول:
من از غروب دارم معتمدی گوش میدم تغییر کجا بوده
خدا ارواحتو بیامرزه درست میگینقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد یعنی تو خودتو باید بکشی و به این خفت راضی نشی که رفتی اونوری(sm2)
چیکاره اواتار داری خب این خیارچمبرم شادمهر گذاشته.اتفاقا اومده داره از چاوشی از جهات دیگه تعریف میکنه و این نشون میده فن سرسخت شادمهر نیست(sm2)نقل قول: