تا آخر عمر
درگير من خواهي بود
و تظاهر مي کني که نيستي
مقايسه تو را
از پا در خواهد آورد
من
مي دانم به کجاي قلبت
شليک کرده ام
تو
ديگر
خوب نخواهي شد
افشين يداللهي
نمایش نسخه قابل چاپ
تا آخر عمر
درگير من خواهي بود
و تظاهر مي کني که نيستي
مقايسه تو را
از پا در خواهد آورد
من
مي دانم به کجاي قلبت
شليک کرده ام
تو
ديگر
خوب نخواهي شد
افشين يداللهي
(sm2) ولش کننقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بسه دیگه اسپم یه رحمی هم به اونایی بکن که میخوان بیان این صفحات رو بخونن (sm120)
خوب با نام و یاد خدا میریم که شروع کنیم فصل 5 (بحث و نتیجه گیری) رو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برم که تا 10 روز دیگه استاد خفم میکنه(sm120)
استاد راهنما ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقد تاپیک فوتوشات (sm120)
پـــــــ.لی بــــــــــ/وی شده فروم (sm2)
الان صابر میاد میگه به دلیل اینکه سایت ثبت نشده شیلفر نمیشیم (sm30)(sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ررررررامبــــــــــد؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره یکی انداختم بالا چه حس خوبی بود (sm59)
شوخی میکنما (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه ناراحت میشی بگو شوخی نکنم (sm176)
نه بااااو ناراحت چیه (sm127)نقل قول:
مگه من شوخی شوخی میکنمت تو ناراحت میشی؟ (sm2)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نخیر واسه این ساختین که رطوبت به اینور نرسه بس که خیرتون به کسی نمیرسه (sm70)
حس خوبی بود ولی زیاد تکرار نمیکنم (sm59)