مگه میزاری چیزی واس من بمونه تا خرخره جا میکنی به خودت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مگه میزاری چیزی واس من بمونه تا خرخره جا میکنی به خودت(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من علممو واسه کارهای الکی خرج نمیکنم فقط در راه کردن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناراحت نباش.. ایندفعه قبل اینکه درت بزارم میزارم خوب بخوری(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زیاد هم خودتو درگیر ویترون و این مسخره بازی ها نکن - مردم دنبال جنس ارزون میگردن
دوستان دیگه با ادب باشید مهمون زیاد داریم بزارین یکم کار فرهنگی بکنیم (sm2)
دوستان وضو بگیرد که نماز شب میخوایم شروع کنیم فقط یکی بگه قبله کدوم وره(sm120)
(sm117)
سر و تهت که یکی شده دیگه الان دقیقا اون چیزی که سرش درت هست رو دربیار بعد درمورد در گذاشتن روش صحبت کن(sm2)نقل قول:
میلاد شعرای عرفانیتو بزار بشوره ببره کامنتارو (sm2)
روت نمیشه توت فقط میشه(sm2)شلوغ نکن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبله تو تاپیک شادمهر در هاله ای ابهام تشریف داره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]