اوه یس
نمایش نسخه قابل چاپ
اوه یس
(sm118)
لعنتی همینه
بازیش بده زیدان این بنزما به چه دردی میخوره
دمش گرم
ایسکو چقدر خوبه
سلام
شادی موضوع عجیب و عزیزیست همان قدر که اندوه عجیب و عزیز است و حتما همه میدانیم که چه فرقی با غم دارند.
امیدوارم و آرزومندم که از دل همه مردم غم همیشه به دور باشد و شادی های اصیل برایشان روز افزون.
مثلا من همیشه خودم کیف میکنم و ته دلم قنج میرود که بهترین مخاطبان جهان را دارم و از همین جا دست تک تکشان را میبوسم و تشکر قلبی میکنم که همیشه خدا کنارم بودند و مگر میشود قدرشان را ندانم.
قطعه زندان نه شاد است نه غمگین، حال محض است مثل وقتی که دوستان خوب کنار هم و با هم کیف و حال ها میکنند و ذوق دارند همیشه از دیدن و معاشرت باهم.
مثل من که با رامبد جوان همیشه کیف کردم و همین موسیقی را هم باهم انتخاب کردیم و الحق که فکر میکردم فقط من آدم وسواسی هستم اما رامبد هم دست کمی از من ندارد و همین بود که تصمیم گرفتیم بهترین اتفاق بیفتد.
طرب ریشه در موسیقی و شعر و فرهنگ ما دارد، جا و حال خاصیست، هر وقت خیلی خیلی حالتان خوب بود و به قول خودمان روی هوا بودید و کسی پرسید چرا؟ و شما نتوانستید جواب چرایش را بدهید بدانید حالتان طرب اندر طرب است. حالتان همیشه به طرب و کیف و خوشی.
اگر طرب به زندگی نگاه کنید نه غم چیزی را میخورید نه چیزهای یومیه بی خود و گذرا خوشحالتان میکند.
رامبد جان اول به خودت بعد به همه مهمان های برنامه ات و بعد نسبت به تک تک ملت عزیز ایران عرض ادب میکنم وباز هم ممنونم بخاطر همه آنچه که شما هستید خواستم بگویم چاکر همه دیدم قشنگ نیست، مخلص همه شما هستم،
با خلوص خشوع و ادب ارادتمند محسن چاوشی
نمنه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلمنامه کارگردانی بازی ها همه چی واقعا عالی بود
خیلی خوب داستانو حول 1 خونه درست کرده بود که ادمو خسته و زده از خونه هه نکنه
ساعت 3 و نیم.
همچنان پلی خندوانه.
انصافا چیبید
مرحبا
بمیرید.
دیگه از دنزل کمتر از این انتظار نمیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ماهرشالا على براى فيلم "Moonlight" اسكار بهترين بازيگر مكمل مرد رو بدست آورد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیل پاکستون یکی از خاطرهانگیزترین و کاریزماتیکترین بازیگران سینما در سن 61 سالگی درگذشت. این بازیگر تگزاسی که از 18 سالگی به هالیوود وارد شد، با ایفای نقش فراموشنشدنی «چت» در فیلم کمدی «Weird Science» نامی برای خود دست و پا کرد، سپس با حضور در یک نقش فراموشنشدنی دیگر در «بیگانه»ی جیمزکامرون تواناییهای خودش را به اثبات رساند.تنها ظاهر پاکستون نیست که او را به یادماندنی میکند، او که اغلب نقشهای نظامی را برمیگزید، بازیگری بود که با استفاده از استعداد ذاتی موجود در صدا و حرکات بدنیاش میتوانست بیننده را براحتی تحت تأثیر قرار دهد. انتخاب بهترین نقش او ممکن نیست… او با هر فیلمی که بازی میکرد، از «Near Dark» گرفته تا «Apollo 13» و «A Simple Plan» مخاطب را با چیز جذاب و تازهای غافلگیر میکرد. حتی در سالهای اخیر نیز در فیلمهایی چون «Nightcrawler»، « Edge of Tomorrow » و «Haywire» سودربرگ حضور یافت و با اینکه نقش مکمل را بازی میکرد، موفق شد نمایش بینظیری از خود به جای بگذارد.پاکستون در سال 2001 با فیلم «Frailty» نشستن روی صندلی کارگردانی را هم تجربه کرده بود. آخرین نقشهای او بازی در نسخۀ تلویزیونی «Training Day» و فیلم «The Circle» بود.پاکستون را به خاطر شوخیهایی که سر صحنه انجام میداد «بیل وحشی» نامیده بودند
وایولا دیویس برای بازی در فیلم Fences اسکار بهترین بازیگر مکمل زن را به دست آورد
فروشنده به کارگردانی و نویسندگی اصغر فرهادی به عنوان بهترین فیلم خارجی اسکار انتخاب شد
سینجول خاک بر سرت دوباره اسکار گرفتیم ... (sm81)
در جریان باشید که اسكورسيزي، هيچكاك، چارلي چاپلين فقط یه بار اسکار بردن ولی اصفر فرهادی دو بار اونم پشت سر هم ...
بازم متاسفم برات سینجول ... (sm74)
ک...ی...ر تو سر در صدا و سیما که حتی یه زیرنویس هم نزدن واسه این اتفاق خیلی خیلی مهم ...
تاریخ فراموش نخواهد کرد این را که من بیدار ماندم تا جایزه گفتن نیکول را تماشا کنم ولی هیچ ، هیچ ، هیچ ...
ک...ی...ر تو این جبر جغرافیایی ...
متن نامه اصغر فرهادی که توسط انوشه انصاری در مراسم اسکار خوانده شد :
افتخار بزرگیست که برای دومین بار این جایزه با ارزش را دریافت میکنم. از اعضای آکادمی، گروهم در ایران، تهیهکنندهام الکساندر ماله-گی و پخشکنندگانم کوهن مدیا و آمازون تشکر میکنم. همچنین سپاسگزارم از همبستگی دیگر کاندیداهای بهترین فیلم خارجی.
متاسفم که امشب در کنار شما نیستم، من به احترام مردم کشورم و شش کشور دیگر که با قانون غیرانسانی منع ورود مهاجران مورد بیاحترامی واقع شدند به آمریکا نیامدم.
تقسیمبندی جهان به ما و دشمنان ما توسط سیاستمداران افراطی، باعث ترس میشود، ترسی که توجیهیست دروغین برای خشونتها و جنگها. جنگهایی که مانع بزرگی بودهاند برای رسیدن به دموکراسی و رعایت حقوق بشر در کشورهایی که مورد تهاجم واقع شدهاند.
سینماگران میتوانند با چرخش دوربینهایشان به مشترکات انسانی، کلیشههایی که از ملیتها و ادیان مختلف ساخته شده است را بشکنند و زمینه همدردی و به دنبال آن همبستگی مردمان جهان را فراهم کنند. همدردی چیزیست که ما امروز بیشتر از هر زمان به آن نیازمندیم
از اونجا که فرهادی اسکار برد
و نیکول اسکار نبرد
در همینجا با حالت غمگین از برنده نشده نیکول و حالتی خوشحال از برنده شدن اصغر فرهادی گزارش لحظه به لحظه اسکار رو به پایان میرسانم ...
با تشکر ، خودم ...
الان اونور بودی مثلا میخواستی چیکار کنی ؟ قرار میزاشتی با طرف ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامی به گرمای افتاب (sm120)(sm10)
سلام به همگی (sm10)(sm127)
(sm138)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلامت را نمیخواهند پاسخ گفت ، سرها در گریبانند (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این نقد بگیر و دست از این نسیه بدار
کاواز دهل شنیدن از دور خوش است ...
از اونجایی که خواب خیانت است به شب برمیگردم به ادامه ی اسکار ...
جایزه بهترین مستند کوتاه اسکار به The White Helmets رسید
اسکار بهترین تصویربرداری به فیلم «لالالند» رسید
اسکار بهترین طراحی صحنه نیز به فیلم «لالاند» رسید
اسکار بهترین موسیقی متن هم به فیلم لالالند رسید
اسکار بهترین ترانه هم به ترانه city of stars از فیلم لالالند رسید
بازم در جریان باشید که الان اصغر فرهادی در کنار "استیون اسپیلبرگ، فرد زینهمن، الخاندرو گونزالس ایناریتو،دیوید لین، کلینت ایستوود" دو اسکار دریافت کرده است
دوباره جا داره بگم که تو اسکار از زنده نام عباس کیارستمی یاد شد ولی تو جشنواره ی فجر حتی اسمی از ایشان هم برده نشد ...
اسکار بهترین کارگردانی اهدا شد به دیمین شزل برای فیلم "لا لا لند"
لازمه بگم که دیمین شزل در سن ۳۲ سالگی برنده جایزه بهترین کارگردان در اسکار ۲۰۱۷ شده و جوانترین کارگردانیست که تا به حال این جایزه را دریافت کرده
اسکار بهترین بازیگر نقش اول مرد به کیسی افلک برای بازی در فیلم Manchester by the sea رسید
تبریک به هواداران محسن آقا چاووشی به خاطر این آهنگ خاطره انگیز !!!
چرا خاطره انگیز ؟! (sm120) دهه شصتی یادشونه در انفوان طفولیت و نونهالی و نوجوانی هر سال ( شایدم هر ماه (sm2)) فیلمی پخش میشد به نام افق از تیلفیزیون که در اون این نوحه ینی ببخشید آهنگ ( (sm2) ) پخش میشد و سینه میزدند و غسل شهادت میکردندو میزدن به دل آب ...
دیشب تا پخش شد یادم اومد و جاتون خالی بسی خندیدیم (sm2)
گاهی اوقات میشه نوحه های خاطره انگیز ، آهنگای شاد بشن :l و خاطراتمون با خنده زنده بشه :))
با عرض معذرت از شاهنشاها ، بنده که اینو بیشتر میپسندم به نظرم ریتمش و ملودی نوحش بهتره :l تازه خاطره هم داریم چه بهتر (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]...