نه زیاد گرون نیست فقط یه جای هستم از هر 20 نفر که رد میشن 10 تاش دختره(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نه زیاد گرون نیست فقط یه جای هستم از هر 20 نفر که رد میشن 10 تاش دختره(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برف هرچه نرمتر و سبکتر ببارد
سختتر و سنگینتر میماند ...
غم هم ... (sm50)
موفق باشی (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تایپیکو بستن موقع اپ البوم بریم تایپیک شادمهر (sm2)
دولتِ
صحبتِ آن مونسِ جان
ما را بس ... (sm50)
خوب شد اسممو عوض نمی کنم (sm2)
من و خاک آستانت
که همیشه سرخرویم ... (sm50)
این جمله میبینم یاد یه بنده خدایی می افتم که تو سازمان ملل هاله نور احاتش کرده بود(sm2)نقل قول:
بگذر
زِ نقش و صورت
جانش خوش است، جانش ... (sm50)
خوزه آنتونیو مموت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]