ولله من نه طرفدار آلمانم، نه برزیل، نه هیچ تیم دیگه...
یه چیزایی دیدم گفتم... حالا همه اگه بهم چیزی نبندن میگم احساسم اینه که فیفا دوست داره برزیل قهرمان شه تا همه چیز به خوبی و خوشی تموم شه بره پی کارش
نمایش نسخه قابل چاپ
ولله من نه طرفدار آلمانم، نه برزیل، نه هیچ تیم دیگه...
یه چیزایی دیدم گفتم... حالا همه اگه بهم چیزی نبندن میگم احساسم اینه که فیفا دوست داره برزیل قهرمان شه تا همه چیز به خوبی و خوشی تموم شه بره پی کارش
این چه ربطی داره؟توپ به لوئیز خوردهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Catman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صد رحمت به یونان (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توان برزیل همینه عزیز من!نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یا فرد و هالک و اسکار نمیشه بیشتر انتظار داشت
ضمنا تیم ریسک نمیکنه اول گل نخوردن واسش مهم تا گل نزدن
اسکولاری هم مربی بدی از نظر تاکتیکی خودت که میدونی
تیم مورینیو که خوب بازی نمی کرد --- توی اینتر گند می زد به هر چی فوتباله ---
می گفتند از روی ذکاوتشه --- تاکتیکشه --- 1-0 می برد خوب بود ---
ولی بقیه مربی ها --- الکی الکی می برن --- (sm14)
جلو شیلی که داوری مشکلی نداشت ولی این بازی هم خطاها خیلی مفت میگرفت برا برزیل هم گل آفساید مشکوک بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما فکر منیکنی من از این تیم راضیم؟؟
نه به خدا
حالم بهم میخوره از این بازی
از خطا کردن از پاس اشتباه از دفاع کردن حالم بهم میخوره
تا حالا برزیل رو این طوری ندیده بودم اصلا لذتی هم نمیبرم از فوتبالش
اما یه واقعیت هایی هست
اینم که داورا باهاشن از ذکاوت اسکولاریه(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیلی رو قبول دارم هیچ مشکلی نداشت (sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خطا ها خطا بود دیگه! حتما باید پاشو نصف کنن تا خطا بشه؟ چند تا هم نگرفت تازهنقل قول:
گلم خودت میگی مشکوک...تو تصویرم اون چه من میبینم افساید حالا به لوییز خورد یا نخورد نمیدونم
ولی بده این طور میگین یک طرفست داوری شاید 50 50 ها رو به نفع بگیره که همیشه همین طوره واسه میزبان اما این که نیت داشته باشه نه