هیچ وقت اشک
هیچ دختری
رو در نیار
یه روز بابا میشی
اشک دخترت
کمرتو میشکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
هیچ وقت اشک
هیچ دختری
رو در نیار
یه روز بابا میشی
اشک دخترت
کمرتو میشکنه
به مادرت بگو نفست چقدر غمگین است (sm74)(sm50)
(sm27)
(sm98)
دکتر! یعنی چی همه چیز متوقف شده؟ آلبوم مگه ساختش تموم نشدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حله دیگه فقط مونده بده بیرون (sm118)
بابت 2 باخت پیاپی وریورز هم تسلیت میگم
لبرون استف رو چه کارش کرده ..... ...... کرده (sm59)
ممر فصل 5
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل دو منتهی من تبدیل عکس کردم pdfندارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
مونوم دکتر سوکراتس(sm51) اگه نموشناسی مونو بوخون کا(sm51) مو هم درس خوندوم هم دکترا گرفتم کا(sm51) اما آبودانی بودودم (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم آماده شده ولی فعلاً پخش به تاخیر افتاده
لامصب جیمز دیوانه شده (sm120) مهار این جیمز غیر ممکنه (sm120) اما من میگم اگه بازی چهارم هم ببازیم ، بازم قهرمانیم (sm120) البته اگه جیمز افت کنه(sm120) دی وی دی سه تا بازی رو گیر آوردم ببینم نظر کارشناسانه خودم را اعلام خواهم کرد (sm120)البته نه با گزارش آیدین مقیمی (sm2) با گزارش کوین هارلن (sm19) استیپ کُری تیریییییییییی یس (sm120)
البته اینم در نظر داشته باش که من خالی بندم (sm120)
مونوم دکتر سوکراتس(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرسی مصطفی جان(sm10)
البته اینم در نظر بگیر من خالی بندم (sm120) خبر بچه دار شدن میتونه باعث جلب نظر دخترای سایت بشه (sm2)البته دخترای اینجا دستکمی از ...(sm2)
بگذریم (sm120) حال دوست دخترات چطوره ؟ (sm120) لازمه بگم ؟؟(sm120) a = اقدس ، s : سکینه ، c : کلثوم(sm10)(sm120)
کوین هارلن رو نوشته بودم ری هادسون (sm2) ینی بین فوتبال و بسکتبال و پینگ پنگ گیر افتادم (sm120) منزل رو هم عاصی کردم(sm120)
اون یکی هم یاد گرفت شکلک سیگار بزاره(sm2) اصن بهش نمیاد (sm2)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبن سلام میرسونن(sm120)
فردا کنکور(sm173)
موفق باشی(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم 2 سال دیگه کنکور دارم (sm120) من اسی ( خالی بند ) 15 سال دارم (sm2) برنامه ی امشب سینماهای تهران و شهرستانها (sm120)
ممنون(sm176)نقل قول:
امید جهان (sm118)
(sm30)
(sm155)
مونوم دکتر سوکراتس(sm51)
یعنی کا اگه یوزر الکسی لالاس پاک نمیشدا ، برنامه ها داشتوم بوراش کا (sm51) از بازی ایران آمریکا گرفته تا خاطرات در ابودان (sm51) کاری میکردوم که اون 11 تا مهمان بوشن 1100 تا کا (sm51)کاری میکردوم افسردگی بورا چند دقیقه هم شده ها از اینجی رخته بربونده کا (sm51) گاهی اوقاتا نمیتونوم از خنده بوخوابوم (sm51)منزلو عاصی کردوم از خنده های تو خوابا کا(sm51) بایدا یه دفترچه بخروم که این چرت و پرتایی که به ذهنوم تراوش موکونه رو یادداشت کونوم یادوم نره کا (sm51) عینهو ایی شاعرا شدوم که یهو کسشر بهم نازل موشه کا (sm51)
نظر سنجی همراه با جوایز نفیس
از بین دو گزینه زیر یکی را به عنوان جایگزین یوزر فعلی بنده انتخاب کنید :
1- اسی خالی بند
2- بابا اسی
لطفاً گزینه مورد نظر را همینجا ارسال کنید
الان نگاه کردم 22 فروردین ( 11 آپریل ) خبر آلبوم سیاوش قمیشی رو زدم ( نه یکی نه دو تا ... ) همون موقع گفتن که دروغه ! قبلشم خبر ضبط تک اهنگ جدید رو زدم که اونم دیدین جناب ادمین پیج چه گندی زد ( استاسوس ضبط تک آهنگ جدید 18 اردیبهشت و ... که در جریان هستین ) الانم که مشخص شده آلبوم جدید در راهه بازم اومده تو فیس و اینستا چرت میگه !
والا نمیدونم اگه کسی بیاد خبر درست بده به ملت چه اشکالی داره آخه !! انگار جایزه میدن به قرآن !! نمیتونن ببینن به خدا ! حالا رفته داره آلبوم آلبوم میکنه و اصن نه انگار همین دو ماه پیش چه حرفایی زده ( البته منم اینطوری ام (sm2) )
میرن چرت میگن ... رفته عکس منو با جری چاخاطور دیده میگه فتوشاپه !! اصن منبع من جری خاچاطوره ؟!
اینو یادم رفت دیروز بگم به خاطر اینکه دو هفته پیش پُست زدم تو تاپیک سیاوش ( قابل توجه آقایان ) که پاک شد ! البته امیر فک کرده بود منظور با ... هستش که پاک کرد (sm120)
الی دفه آخرت بابا از تیکه کلام من ( بابا ) استفاده میکنی (sm120) نیکول ِ بابا (sm2)
(sm2)
(sm169)
(sm169) (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به داش هادی(sm166)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Gadfly یعنی چی ؟ (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
(sm59) خرمگسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
شنیدی تاحال میگن بر خرمگس معرکه لعنت (sm30)
(sm2)نقل قول:
حالا میرم اگ مزاخمتم
شوخی میکنم بخندیم (sm59)نقل قول:
ارمین کجایی یه بنر بزن 960 *220
کسی هنوز پی نبرده 3 تا شعر مولانا اسمشون چیه ؟؟؟ (sm178)
(sm169)
(sm59)نقل قول:
اینو تگ کن براش تا بیاد ببینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)