جلو کرواسی هم پنالتی توهمی و خطای شخمی ذکاوت نیمار بود(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جلو کرواسی هم پنالتی توهمی و خطای شخمی ذکاوت نیمار بود(sm27)نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا به نظر من اسکولاری کارش کاملا درست و منطقیه... به جز این روش، هیچ راه دیگه ای حتی احتمال رسیدن به موفقیت هم نداره براشنقل قول:
نوشته اصلی توسط azamusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ربطشو داور میدونه (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انشاالله این تیم قهرمان حالا به هر طریقی (sm10)(sm27)
تصویر که کور نیستم منم میبینم.ولی توپ به بازیکن کلمبیا نمیرسه به لوئیز میرسه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی کرواسی رو نمیتونم باور کنم نیت نداشت(sm10)
چقدر بده که فردا شب نمیتونم بازی هلند - کاستاریکا رو ببینم (sm74)
طریقش 4 تا دایو و خطا و آفساید و ....(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخی نمیتونی بین دایوهای نیمار و روبن مقایسه انجام بدی(sm120)نقل قول:
من طرفدار ایتالیا و انگلیس بودم --- که خدا رحمتشون کنه ---
ولی فعلا دارم فوتبال ها را می بینم و لذت می برم ---
این بازی هم فکر می کنم --- گل کلمبیا آفساید نبود --- خطای جیمز درست بود ---
برد برزیل هم نا حقی نبود --- مطمئن تر بازی کرد ---
کلمبیا 10 -20 دقیقه آخر به آب و آتیش زد ---
خیلی هم خشن بازی می کرد ---
ولی خیلی دلم می خواست --- بازی که دو سه روز دیگه می بینم --- برزیل و آلمان باشه --- (sm111)---
برزیل که (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی شما رو عشقه (sm121)