(sm27)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm27)
(sm166)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز نرفتی خدمت کهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm2)
برگ اعزامم اومده...اول ماه میزیم دیگه ده روز دیگه....اگ بشه بیوفتم شیراز چ شود(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Betty [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
چه شود؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gadfly [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
uaral (sm74)
باید گریست به پای این موسیقی، چقدر احساس آخه(sm25)
بتی(sm19)
عخش(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm186)
نفس(sm19)نقل قول:
یکیش احتمالا: بشنیده ام که عزم سفر میکنی مکن(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجیک بادی کنترل(sm25)
لعنت به امتحانی که 500 صفحه pdf انگلیسی داره(sm3)
ﺑﭽﻪ ﮐﻪ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﻣﯿﺘﯽ ﮐﻮﻣﺎﻥ ﺗﻤﻮﻡ ﻣﯿﺸﺪ ﺑﻠﻨﺪ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ ﺑﻬﻢ ﻟﮕﺪ ﻣﯿﺰﺩﯾﻢ .
ﻓﻮﺗﺒﺎﻟﯿﺴﺘﺎ ﺗﻤﻮﻡ ﻣﯿﺸﺪ ﻣﯿﺮﻓﺘﯿﻢ ﺣﯿﺎﻁ ﺑﻪ ﻫﻢ ﺷﻮﺕ ﻣﯿﺰﺩﯾﻢ .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﺧﺪﺍﺭﻭ ﺷﮑﺮ ﺍﻭﻥ ﻣﻮﻗﻌﻬﺎ ﻣﺎﻫﻮﺍﺭﻩ ﻧﺒﻮﺩ
(sm2)
سیاوش قمیشی امروز 70 ساله شد (sm81) (sm50)
آلبوم «در انعکاس کوچههای خیس» با صدای «مهدی پاکدل» منتشر میشود(sm2)
خراسان رضوي - مشهد - تجزيه و مبادلات سفارشي مشهد (مرسوله از نقطه پستي خارج شد) (sm185)
.. انقلابـــ ما را کـــرد...نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چهار نفر بودند. اسمشان اینها بود.
همه کس
یک کسی
هر کسی
هیچ کسی
کار مهمی در پیش داشتند و همه مطمئن بودند که یک کسی این کار را به انجام می رساند، هرکسی می توانست این کار را بکند ولی هیچ کس اینکار را نکرد. یک کسی عصبانی شد چرا که این کار کار همه کس بود اما هیچ کس متوجه نبود که همه کس این کار را نخواهد کرد.
سرانجام داستان این طوری شد هرکسی، یک کسی را سرزنش کرد که چرا هیچ کس کاری را نکرد که همه کس می توانست انجام بدهد!!؟
حالا ما جزء کدامش هستیم؟
هیچی دیکه...این خانه هم سفید است شودنقل قول:
هر جا میرم همه میگن یه غریبه اومده نمی بینم هم صدایی اینم از بخت بده
تو میتونی بزاری من دوباره زندگی کنم یا اینکه با نبودنت زندگیمو خراب کنی
کنسرت چاوشی :
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) یعنی اعتماد به نفس ملت تو حلقم
وای خدا حالم بهم خورد جون هر کی دوس داری اواتارتو عوض کن
اواتار تو که حال بهم زن تره (sm2) مجید خرررررررراط تیغ 9 میلیون بکش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس به من نزدیک نشو یه بار تیغ یه جاتو میبره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیغ تو و خررررررررررراط جون رگ خودشم نمیتونه ببره چه برسه به چیزای کلفت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس بهتره تو نزدیک من نشی تا به خفگی دچار نشدی(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا نمی خواد اینقد به خود بگیری . کسی این روزا حوصله جر و بحث نداره . مشکلات زندگی به اندازه کافی پدرمونو در میاره . من دوستانه بت گفتم عوض کن رو منظوری نگفتم . من کلا" دوس ندارم با کسی بد باشم. این زبون و همه دارن که از خودشون دفاع کنن . الان هی باید یکی من بگم دو تا تو سر یه مشت حرف بیخودی . من به شخصه ازت دلگیر نیستم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خيلي خوب بود (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)
روزای دلخوشی بی تو سر اومده تو نیستی و من پیرم در اومده
خداحافظ تو که میری از این غربت حلالم کن اگه بد بودم این مدت
این روزگار نامرد هستیمو داد بر باد جونیمو گرفت و دست منم عصا داد
خو من اومدم یکم با خودم حرف بزنم و برم (sm120)
خوب به کجا رسیدیم (sm132) همه رو گفتم فک کنم (sm120)ها یادم اومد نصرالله (sm120) نصرالله که یه آهنگ داد و هیچی (sm120) بازم میخواد با رادیو کار کنه البته اگه امیر فرشباف بزاره(sm120)
(sm132)
ها یه چیز دیگه یادم اومد (sm120)
آهنگ جدید شهاب تیام بزودی(sm2)