دلقکیه که دومی نداره از صب داره هی عکس میذاره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دلقکیه که دومی نداره از صب داره هی عکس میذاره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ﻭﺍﯼ ﭼﻘﺪ ﻫﻮﺍﯼ ﺭﻡ ﺳﺮﺩ ﺷﺪﻩ ...
.
.
.
.
.
.
. .
.
.
ﺍﻟﮑﯽ ﻣﺜﻠﻦ ﻣﻦ ﺣﻤﯿﺪ ﻣﻌﺼﻮﻣﯽ ﻧﮋﺍﺩﻡ(sm2)
من فکر میکردم ادا ندارم عکسو که گذاشت نیگا کردم خدایی خیلی شبیه من شده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی جامعه ی ما شدید استعداد تب زدگیش بالاست ، یه موج میزنه تبش تا دو هفته میمونه اصن (sm2)
ادا منو درورده بود لاشی هم کاورمو هم عکس پروفایل میگفت دوربین دم دستم نبود یه چی کرده بود تو چشش عکس گرفته بود (sm2)نقل قول:
.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
الکی مثلا تو خیلی متفاوتی (sm120)
(sm120)
ساعت بشه 2 بریم دانلود رایگان (sm98)
یکی از کاربرد های وایبر این بود که قیافه تک تک مزاحم تلفونیامو که سیو کرده بودم دیدم ...
لامصبا بعضیاشون مراحم بودن!!!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی بیاد تا 2 راجع به مسایل روز خاورمیانه و مذاکرات 5+1 صحبت کنیم (sm98)