آلومینیوم هم برد ... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آلومینیوم هم برد ... (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم بگم که سینمای حال حاضر ایران هم فرقی با اون موقع نداره و به همون اندازه مزخرف تشریف داره
تنها فرقی که کرده این بوده که به جای مثلا صحنه های س...ک...س رو اعتیاد مانور میدن
نمیبینم کجا هست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
8 (sm25)نقل قول:
البته الان پاشازاده سرمربی تشریف داره و این واسه من که استقلالی تشریف دارم اتفاقِ بسی مبارک است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نه گفتم تو گفتی !
دکتر کاووسی یا هر بزرگِ دیگه ای که این حرف رو زده و این داستان رو شروع کرده حتما و حتما انتقاداتی رو هم که در پِیِ اش داشته خوب شنیده .
منظورم اینه : این جوری نیست که تمامِ کسایی که سینما می فهمن حالا یا به عنوانِ مخاطب یا منتقد یا تولید کننده ی آثار با اینِ نظرِ آقای کاووسی موافق باشن .
منم یکی از مخالفینِ این جور کوبیدنِ فیلم های ایرانی هستم .
خودت یه حرده به معنی یِ این ترکیب ها بدونِ مصداق ( مثال ) توجه کن ! :
قهرمان سازی یِ بچه گونه - داستان های سطحی - تضاد بینِ خوب و بد !!! - و . . .
هم من و هم تو دقیقا باید بدونیم داریم در موردِ چه اثری حرف می زنیم !
تو بیا بگو : گنجِ قارون فیلمِ مزخرفی یِ و داستان نه داره و . . . !
من می گم : نظرت حتما و حتما محترمه برای خودت و هر کسی که باهات موافقه !
ولی وقتی می گی : یه سری فیلم بودن ( و هستن ) که هیچِ چیزِ خاصی نه داشتن و قصه نه داشتن و تضاد بین خوب و بد بوده و . . .
من که هیچ ! هیچ جور منظقی این جور انتقاد کردن رو قبول نمی کنه !
( البته به جزءِ منطقِ بزرگ واری که با دیدن 10 دقیقه از فیلمِ 100 دقیقه ای نقد می کنه توی تی وی !!! ) که می دونی با کی ام !!!
یه روزی نوبت شما هم میرسه.نقل قول:
اینم اضافه میکنم که چوکای ما دسته دو تشریف داره(sm120)
نقل قول:
میلاد جان سینمای ایران یا هر جای دیگه ای از این کره ی خاکی محدود به 1 فیلم بد یا خوب نمیشه !
بدونِ مصداق انتقاد کردن کاری رو از پیش نمی بره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اساسا من کلی میگم ، من شخصا هیچکدوم از فیلمفارسی های اون زمان و مثلا فیلم های این زمان سینمای ایران رو به عنوان فیلم قبول ندارم به جز کارای چندتا کارگردان که قبلا گفتم کیا تشریف دارن ، که اونا هم یا نمیتونن فیلم بسازن یا نمیزارن که فیلم بسازننقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گنج قارون کارِ ضعیفیه ، یه اقتباس خیلی بد تشریف داره
من گل گهری هستمنقل قول:
تیمم امروز 5 بر 1 باخت ولی بازم دوم جدوله
هفته پیش رو با سپیدرود در سیرجان مسابقه داریم اگه ببریم دوباره برمی گردیم اول جدول
امیدوارم هر تیمی حقشه بره لیگ برتر