[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)توسعه دادیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیام داوود خطر به #سندی
(sm30)
(sm2)
توعالم لوتیگری مشتی گری سندی تو به این حرفها نمیخوری پشت سر آق محسن چاوشی حرف بزنی خودم سرتو میبرم
اینا عجب موجوداتین . 4 گیگ لینکو گذاشتن به نام اسکار بعد گرفتم دیدم فیلمه ، اصن اسکار نیس (sm2) یکی دانلود کنه 4 گیگ رو باید به کجاهاشون فوش بده تا خالی شه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کیفیتای دیگش فکر کنم درست باشه ، 480 درست بود
ممر بیا ت اسکار بت بدم بزن ..
این شیه گذاشتی 3 گیگ تچقم 2 تا انکودر اومده حجم کم ..
نزدیک 4 ساعته
حجمش بالا میشه دیگه
خیلی کم بشه 2.8 اینا بتونه بیاد با 720 اچ دی که نمیاد
پایین تر دیگه رزولوشن ریده
مگر 265 خوب پیدا شه
ها!?؟!
اینی که من گرفتم نزدیک 5 گیگ بود ولی فرش قرمزم توش بود ، فرش قرمزو جدا کردم شد 3 گیگ
480 یه گیگ ..
خوبه 720 هم 2.7 ..
ممر خوبه زدی 1080 هم بزن مال فرش قرمزو ..
من که نگفتم فیلم های بدی تشریف دارن گفتم شاید خوشت نیاد ازشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همشون اومدن بجز اين لالا كـوني احتمالا از اون خوشم نياد چون با اين موزيكال كلاسيكا حال نميكنم زيادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كاش سيل ميبردت اينقدر گير نميدادي به من(sm2)
نسخه 1.8 گیگ درسته من گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه تاپيك ميخوام بزنم خفن
موزيكاي منتخب خودمو ميخوام بذارم بكن بكن نيست حاشيه نسازيد(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اپلود سنتر که لینک مستقیم بده معرفی کن
هفته اول همه تیمای ایرانی که گل خوردن از رو کرنر بود..الانم مثکه میخوان همه گلایی که میزنن از رو اوت دست باشه(sm2)
(sm19)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی سلام خیلی مخلصم
خوبی تو ؟ (sm127)
hello Armin Holo(sm120)
آرمین کدام گوری بودی تو ..
hello its me(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی ؟ چه خبرا اقا ؟ خیلی ارادتمندیم (sm19)(sm10)
با اون تیمتون (sm3)(sm2)
فرار از زندان میدین دیشب 11 بهتر بود تا آهنگ زندان گوش بدیم .. :l
به سلام (sm19) چطوری تو ؟(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگم تو قلبت لوسه ؟ (sm120)
نه چه لوسی .. (sm127)
(sm2) اصلا لوس نبود ..
همین تشکر 1395 رو تو زدی خودش کلیه .. (sm19)
1371 رو هادی زد .. :l
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدای تو(sm127)نقل قول:
اره اره (sm2)
(sm19)نقل قول:
(sm27)
قربون تو(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزی(sm19)
لیورپول(sm74) تو تعطیلات ژانویه تبدیل به خاله الکسیس شده بودیم(sm2)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه بابا اون که (sm127)
رئال منظورم بود (sm120)
والا خواب بودم صبح بیدار شدم خلاصه رو گرفتم دیدم چه خر تو خری بود(sm2)نقل قول:
زیدان مخش گوزیده جدیدا(sm120)
(sm2)نقل قول:
به این حرفا باشه رو دست انریکه مربی نیست (sm25)(sm120)
با گومز فلج تیمو نابود کردن (sm120)
باید تجربه کسب کنن تا گاو بشن(sm2)نقل قول: